Gkhnm97 Eda0509 bnde adetim baslamadan okumaya basladim canim şuan da adet olmadim devam ediyorum okumaya
Gkhnm97 Eda0509 canim gecikmemin 4 .gunu yaptim kanda cikmadi gec dollenme falan olmustur diye bekliyrm bklm bi umit bugn 8 gun gecikmem kasiklarimda agri oluyr ara ara insallah vardr cok umitlendim burda gec dollenme yasayanlarin yazdiklarini okuyunca😊😔
Serraaa Meryem suresi ve ısmı azam canm ALLAHa dua et yeter inşallah kısa zamanda tum ısteyenler için 🙏🙏
Gkhnm97 Dlk4154 canim belli olmaz vardr belki uzulme hemen adetin gectimi senin gecmediyse gecince tekrar yap cikmayabiliyor cunku
denizoktay miniminne meryem suresi ni kayınvalidem okudu 41 i tamamlamadan olumlu haberi aldık çok şükür tüp bebekle. İsmi azam suresi, furkan suresi 74. Ayet zahide yetişe okutmuş hep mustafa karatay programda söylediler. Ya varis cc hu vardı bide
denizoktay Gkhnm97 yok kuzum annem onu okudu ben ya varis celle celalu hu çektim 1000 kere bide furkan suresi 74. Ayet .transfer günü de ismi azam suresini okudum test günü meryem süresinin 41 ini de tamamlayamamıştık ama yine de olumlu oldu çok şükür
Mltmsmh miniminne ben maydonoz suyu içmiştim ama tabi Allah'ın işi zamanı vardır demek ki ama öncesinde Tuğçe ışınsunun instagram sayfasında ki hamile kalmak için olan yazısındaki önerileri yaptım. Önce öneride duayı yaptım sonra maydonoz suyu. Ve o ay Allah'ın izniyle hamile kaldım. 🙏🏻 Çok şükür
Deletedmom15257 miniminne tek dua yatak namazi ve sabah namazı arası uyuyup uykudan uyanacak istihare namazı kilacan gidene çok.cok cokkk rahatlıyor insan ve ben 1 ay yaptım diğer ay hamileydim dua namazı deniliyor zaten
Ckyert miniminne 365 gün dua kitabın da 1 kaç satırlık dua var onu yazıp muska şekline getirip üzerinizde tasiyorsunuz
Yagmur98 miniminne canim ben 7 gece yani gunes battiktan sonra 21 defa ya musavvir zikrini cektim ve cok inandim dua ettim o ay hamile kaldim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Dlk4154 Yagmur98 güneş battıktn snra herhangi bi saatre okunabiliyomu?bnde kumştm bunu bi yerde bnde yaptm ama aklıma geldikçe hergn akşm aklıma geldkçe
Yagmur98 Dlk4154 evet gunes battiktan sonra herhangi bi saate okunabilir gun icinde de bu zikri cekebilirsin