Arya90 sağolun sizde sağlıkla kavusun yavrunuza insAllah. Bebisiniz erkekmi genellikle erkek bebeklerde yaşanıormus bu durum inisli çikisli olmasinin sebebi aslinda bebegin pozisyonuyla alakalı bi durum kac mm bilmiorum ama bizim 13e kadar yükseldi ve sağ sol 2side buyume yapti fetal emar cekildi arastirmada gen birimi baktı sonra heyet aldirma kararini aile onaylamadi diye dilekce verip beni takibe aldilar öyle seyler duydumki kahroldum gebeligimin 23 le 32.hafta arası zehirdi tam ventrikul gecti plasenta previadan kaynaklı doğumda kanama riskinden kaynakli rahmin alinmasi benım ölümüme kadar giden senaryolar cikti bu seferde karsima tabi aynı zamanda gebelik kolestazımda vardı zorlu bi doğum olucagi icin arastirmada dogum yapmam istendi kendi doktorumu birakamadim ısrarla özelde kendi doktorumla dogum oldu ektra bi ekiple girdik ve beklenen oldu kanama oldu bikac kez kendimi kaybettim ama çoook şükur bu günlere bebegım yoğun bakima alındi cunku 36 haftalikti sezeryan oldugumda apar topar doguma alindim ve ilk baktigim sey kafasi oldu her dr sanki bi uzayli dogurcakmisim gibi anlatti ama gayet normaldi sadece haftasina gore biraz iriydi 53 cm ve 3.460 gr dogdu ve dogdugunda ventrikuller normaldi oyuzden gercekten diyorum baska bi bulgunuz yoksa biliyorum cok zor ama asla kendinizide bebeginizide üzmeyın ben belkide cok hirpaladim kendimi oyuzden sonu böyle bitti bebegimde stres yaptı korktu epey uzun oldu kusura bakmayın doğum gerceklestiğinde banada bi yazın olurmu merak ederim aslinda sonuc belli ama olsun siz yinese yazin💐💐