minikinsantanesi Kızlar bebeğimin hareketi bugün yok diyebilirim 22 haftayız tam dün sürekli hissediyodum bugün hissettim de hissetmedim de diyebilirim böyle bi iki defa içim kıpırdadı o kadar normal mi ilk gebeliğim lütfen beni aydınlatın
Ruru4116 minikinsantanesi normal canım. Korkma çok hareket ettiğinde daha küçük olduğu için anlamaya bilirsin. Soluna yat kıpırdama başlar. Uyuyordur korkma
G-k minikinsantanesi canim bende 21. Haftadayim, geçen hafta daha hareketliydi, bu hafta duruldu, ama internetten okudum bu haftalarda bebek uyku düzeni oluşturuyormus. Geçen hafta kuvvetli hareketler hissedince insan istiyor ki hep öyle olsun 🥰
Smy17 minikinsantanesi çok normal o haftalarda 1 gün ediyor 1 gün etmiyor insan endişe ediyor haklı olarak ama endişelenmeyin haftası ilerledikçe hareketlenmesi de hızlanacaktır. Yeni düzen oluşturuyor 😊
Ruru4116 Bebisbg34 daha çok küçük annesi azcık daha büyüsün bak sana neler yapacak. Ben 21 de hissetmiştim. Sana daha vat yani canim
Ruru4116 Bebisbg34 iç karın geniş olabilir. İlk bebekse küçük olabilir. Zamanla hersey oturur güzelim. Sağlıkla al bebisin kucagaina inşallah. Hamileliğin in tadını çıkart. Daha küçük bebisimiz.
minikinsantanesi G-k yaa gerçekten mi ben böyle çok minik hafif hissediyorum o da bebek mi değil mi kafamı karıştırdı mesela kaç gün boyunca çok net hissedince böyle de olunca çok üzüldüm streslendim korkuyor insan haliyle 🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
G-k minikinsantanesi amin inşallah. Aynen bende cılız naif hareketler hissediyorum. Tabi istiyorum ki geçen hafta yaptığı sert vuruşları yapsın, ama 10-15 güne tekrar sertlesecek korkma.
minikinsantanesi G-k çok teşekkür ederim içim bi nebze de olsa ferahladı gerçekten daha önce iki kaybım var bu yüzden korkularıma asla engel olamıyorum
minikinsantanesi Smy17 çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatladı sizlerin sayesinde ilk gebeliğim daha önce iki kaybım var bu yüzden ister istemez çok korkuyorum
Beyzanrrr Bebisbg34 herkesin bünyesi farklı ben zayıf bir insanım yağ oranim sıfır kilolara rağmen bebeğin bütün hareketlerini görebiliyorum kimi kilolu insan göremiyor birde annem sürekli nemledir karnın buyusun derdi sürekli nemlediriyorum 19. Hafta da birden belli oldu ama öyle ayına göre karnım yok baksanız 3 aylık dersiniz
melinda- minikinsantanesi çok normal daha düzenli hareket olmaz. Doktorunuz size söyler düzenli hareket hissetmeniz gereken zaman gelince. Siz rahat olun ☺️