Aysham Tetonoz aşısı doktorum vurulmami söyledi ama sağlık ocağında aşı gelmemişti daha 3 hafta geçti sakıncası var mı sizce şuan vurulsam
Gamzenakit bdenerigokce her kafadan birşey cıkıyor valla onu yeme bunu yapma mc yeme abur cubur yeme şeker yüklemesi yaptırma vsvs
bdenerigokce Gamzenakit tetanoz aşısı, steril olmayan aletlerden mikrop kapmamak için vurulur. Birini dinlemeye gerek yok, belki steril etmediler belki yere düştü alıp onu kullandılar bilemezsiniz ki🤷♀️ herkes işini doğru düzgün yapmıyor 🤷♀️
kncbalm123 Aysham 20+4 teyim bugün vuruldum 20 haftalik olunca vuruluyor 2 doz şeklinde diğerinide 1 ay sonra gel dedi
cauuv1 26 ve 30 da vuruldum bir ay ara ile yapılman şart saglıgın acısından ameliytı etkiliyo saglık ocagında bende de ası yoktu özel hastanede vuruldum onu tam haftasında yapman lazım özel hastanede aşını ol zaten 3 hafta geçirmişsin
Emire01 Ben ilk dozu 20.haftamda vuruldum. İkincisi de 2 Ekim’de olacak nasip olursa. Şu an 25+6 yız biz
melteW Ben de 21 haftada da vuruldum( dün ) tek dozum kaldı onu da 1 yıl sonra olucam ve artık tetenoz aşıya ihtiyacım kalmayacak inşallah