Kubrakarahan Doğum yapalı 9 gün oldu ara ara da kanamam oluyor ama göbeğim aynı şekilde duruyor ne zaman inicek bu ? Korse ne zaman kullanayım
HilalYlmz Kubrakarahan canısı dur acele etme öyle hemen geçmiyor hatta bazılarında az da olsa kalıyor o göbüş :) ben 40ımdan sonra toparlayıcı korse kullanmıştım ama kancalı değildi
Gul_27 Kubrakarahan bende 16 gün oldu doğum yapali hala karnım var bende merak ediyorum ne zaman inecek kalacak dye korkuyorum kanamam hiç yok bı kaç günde bir leke şeklinde geliyor dikiş yerlerim agridigi için korse kullanamıyorum bı hafta sonunda iki gün taktım dikiş yerim üzerinde şişlik oluştu o yüzden ara verdim
Feyzabeyoglu Kubrakarahan ben 3. Gunden itibaren kullandim korse Nerdeyse geceleri bile korseyle uyuycaktim da rahatsız ediyodu😅 Göbek gitmesi için suan cok erken bi zaman sizin için
Nurr_22_22 Kubrakarahan hele 40 in çıksın zamanla düzene giriyor bir anda incecik olmayı bekleme kendini de üzme
Ilkay08 Ben bir hafta sonra korse takmaya başladım doğum yapalım 20 gün oldu benım göbegim gitti amma benim göbegim fazla büyümemişdi oyuzden büyük ihtimal her bünye farklı siz yinede korse takın o toparlıyor