sevgili hanımlar, programa göre son 8 günüm kaldı, özel takipliydim fakat doktorumun sezaryen konusunda bayıcı ısrarı üzerine ( mesai saatleri içinde sezaryen tarihi ayarlamaya çalışıyordu, eşime benim olmadığım yerde seks hayatınız biter sezaryene ikna et demiş) devlete geçtim, sezaryen karşıtı değilim fakat normal doğum deneyimlemek en azından bunun için biraz çaba harcamak istiyorum neyse devlete geçtim zaten bebek önden gidiyordu hep, devlette şuan 4 küsür çıkıyor kilosu onlarda sezaryen olur dedi 😐 ya ne bileyim böyle ölçüp doğunca 4 ün altında olan bi sürü bebek hikayesi okuyorum, her şeyin hayırlısı olsun tabi ama normal için ısrar etsem devlette normal doğurabilir miyim? iri bebek normal doğum yapan annelerin cesaret vermesine ihtiyacım var, yurt dışında hayati tehlike olmadığı müddetçe iri bebeklerde normal doğurtuluyormuş.. yani ne düşünüp ne yapacağımı şaşırdım, akışına bıraktım ama normali de zorlamak istiyorum 😐 tecrübelerini paylaşacak anneler help 🫠 ( biraz uzun oldu kusura bakmayın)