Yelizbck Kafam karıştı ya file takıldığında yukarda duruyor bebek suyun içinde degil ya üşür diye düşünüyorum. Süngerler var acaba onlar daha mı iyi olur hem suyun içinde sicacik. Kullanış acısından nasıldır acaba 🤔
Barsem1912 Yelizbck canım ben kuveti dolduruyoxum ılk zamanlar fileyi takıyodum bebek suya değiyor üşümez
slmsnl Yelizbck ben de fileyi küvetin içine koyup bebeği öyle yatırırdım üşümezdi sürekli de su dökerdik bedenine oda olduğundan sıcak olunca üşümez zaten ama öncesinde ısıtırdım
Fbasturk Bebek bakım eğitiminde, file kullanmak sakıncalı demişti ebe. Ciltleri taze olduğundan zarar verebilir diye, bebek yıkama legeninin içine bebeğin kirli çamaşırlarını koyup hatta yastık gibi bi kısmını yüksek yapıp elini altına koyup tutabilirsin başını, başka biri de ayaklarından itibaren minik minik su döker, sonraki zamanlarda sünger olabilir ama ilk zamanlar sadece el ile vücuda dokunmak yeterli olur
Yelizbck Fbasturk fileye ince muslin bezlerden örterim olmaz mı hem canida acimaz .her zmn yanında biri olmaz diye tabi bu düşüncem
mehtap28 Fbasturk simdikiler bi de eskileri begenmez söylediginiz seyi eskiler cok yapardi biliyo musunuz kii hala da yasli teyzeler, anneanne ve babaanneler yapar burun kivirdigimiz seylerin ne kadar da dogru oldugunu görüyoruz ☺️
Gulsen1989 Altına müslin bez ya da havlu koymak mantıklı bebekler sabit suda kalmamaliymis hep elinizde yukarda tutup su dökmek lazım enfeksiyon kapmasinlar diye heralde
Mlkegz Gulsen1989 aynen enfeksiyon nedeniyle kirli suyun içinde kalmaması lazım. Bebekten ne kir cıkar demeyin çiş, kaka yapabiliyor o sırada.
Mervece30 Bende file almıştım ama kullanmıycam ebeler ele ters yatırıp yıkamanın daha sağlıklı olduğunu söylüyor File de bebek üşüyormuş
Atlarlayasayan Yelizbck toplamda 5 dakikalık olay zaten bebek banyosu oda uygun ısıda olursa üşümez çok titizlenmeyin bence
Elif25 https://goo.gl/images/jT94qD Ben ilk bebeğimde heveslenip bundan almıştım çok memnun kaldım. İçine bi havlu seriyodum sırtı soguk olmasın diye yetiyordu. Ama Türkiye de çok pahalıymış ben yurtdışından almıştım buna benzer degişik modelleri tavsiye ederim
shtngstr Yelizbck bende file alacaktım ama hem sağlıklı değil dediler hemde üşür dediler anne usulü kirli çamaşırları kafasının altına koyarak yıkamayı düşünüyorum baktık olmuyo sonra alırız dedik eşimle