Papatyam17 Kızlar doğuma yaklaşık 2 hafta var ben şu anda yenidoğan Molfix aldım 1 paket ikinci bir paket daha almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz sleepy nasıl sizce ya da başka marka
Berna1365 Papatyam17 şuan Molfix aldıysan onu kullan bebeğinin cildi eğer onu kabul ederse molfixle devam et sürekli farklı marka kullanma
defneemom Papatyam17 sleepy aldım çok kötüydü. 5 aydır molfix kullanıyodum ama bezleri değiştirdiler yeni nesil diye, çok değişmiş hiç kullanışlı değil. şimdi primaya geçtim
Rwerdst Papatyam17 molfix kullandım başta şuan goonla devam ediyoruz. Başta çok iyiydi ama yeni nesil paketler rezalet. Her çişe bez değiştirmek zorunda kalıyorduk. Goon da gece takıyorum sabah çıkarıyorum valla ☺️
Rwerdst Papatyam17 molfix kullandım başta şuan goonla devam ediyoruz. Başta çok iyiydi ama yeni nesil paketler rezalet. Her çişe bez değiştirmek zorunda kalıyorduk. Goon da gece takıyorum sabah çıkarıyorum valla ☺️
Kahverengi Papatyam17 molfixsin hangisini aldınız pure soft olan daha güzel ilk mavi olanını kullanıyordum sonra bunu denedim bayıldm
Tugbazdmr Papatyam17 ben sleepy ve prima almıştım prima pişik yaptı sleepy devam ediyoruz. Hep aynı bez kullanmayın arada değiştirin diyenler olduğu için baby turco aldım o da pişik yaptı