Minik-japonum-05 Merhaba arkadaşlar. 25 haftalık hamileyim bebeğim 833 gram gebelik suyumun biraz fazla olduğunu söyledi doktorum buda beni korkuttu iri bebek ya da gebelik şekeri olunca artarmış su biraz tedirgin etti suyu fazla olan var mı sorun yaşadınız mı acaba
pandasever Minik-japonum-05 gebelik şekerinde bağlı suyum fazlaydı. Diyetle çok şükür normale döndü. Dedikleri gibi gebelik şekeri su fazlalığına sebeb mis
pandasever Minik-japonum-05 Dr şeker yüklemesi yapmadı mı. Benim şu fazla bebek iri diye hemen yaptı Malesef de şeker çıktı
MerveTeyze Minik-japonum-05 canım her zaman şekerle ilgili olmuyor benimde yakın zamana kadar suyum baş çapı ve kilosu fazlaydı şimdi 35. Haftadayım suyu normal kilo kendi haftasında sadece başı büyük şu an o da genetik çok kafana takma şeker yoksa herşey yoluna girer
Bbbsr Minik-japonum-05 bende 32 deyim benmde şeker cıktı oyüzden su fazla ve erken doğum riski oluyor suan cok sıkıntısını yasıyorum inşallah geçer
pandasever Minik-japonum-05 27 den beri diyetle devam ediyorum kuzum.ne yazikki gebelik şekeri doğum yapana kadar geçmiyor Muş..ve bebek için çok tehlikeliymis..diyetle kontrol altında ama yüksek çıktığında insülin de vuruluyorum ben
MerveTeyze Minik-japonum-05 bence çıkmayacak neden içime böyle doğdu bilmiyorum hiç stres yapma ben 18 kilo aldım ve çölyaklıyım pirinç ve mısır unu yoğunluklu besleniyorum buğday yasak olduğu için bu unlar da eşittir dolaylı şeker ama sonuç hiç şeker çıkmadı rahat ol değerlerin de normale gelecek inşallah
Minik-japonum-05 MerveTeyze inşallah çıkmaz içim içimi yiyo ablamda çıktı bebeğini kaybetti korkum o yüzden arttı ama çok teşekkür ederim güzel düşüncen için