Ervaa35 Passion_ işte ilk bana erkek dedi baya bi hayal kırıklığı yaşadım neyse hayırlısı böyleymiş dedim sonra kız dedi şoka girdim😂 kim istiyosa hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin🤲🏻
Busss123 Emotion123456 bilemiyorum bacak arası bomboş daha değişmez dedi 19. Haftada ama erkek olduğu ortaya çıktı sonrasında doğuma kadar değişen duyuyorum ama detaylı da değişmezse değişmez bence
alakayamaydanoz Passion_ özel hastanede 12. Haftada kız dedi sonraki haftalar erkek denildi hala erkek doğuma iki hafta var 😂
Furkanhifa Özel hastanede 12. Hafta da erkeğe benziyor demişti doktorum ama kesin değil dedi. 16. Hafta da kız dediler şu an 21 halâ kız diyorlar 🥰
Cansuomer19 Mltsnl yok artık gerçekten mi yani detaylı da erkek dediler mi peki onda yanılmıyorlar çünkü
Ecenaz345 Passion_ özelde bendede öyle dendi erkek dye 13 14 haftalıkken sonrasında devlette kız dendi şuan devlete gdyrm hala kız denilyor
Passion_ Ecenaz345 kız demilip erkeğe döneni öok duydum ama erkek (pipiş) görüp kıza dönene şok oluyorum. Cinsiyet partisi yapmaya korkar olduk 😅😅😅
Ecenaz345 Passion_ gerckten bende sasrdm hatta devletteki doktora 3 kere kontrole gttm hami snra millete soyledm🤣🤣her gttigimde de kesn kızmi dye sordm🤣🤣