balevlatlarim3535 Hamur işi ya da ekmek tüketiminden mi aldın. Çünkü yemeği mesella çatal kullanarak tüketiyorum. Farz edelim kabak, patlıcan yemeği. Suyunu içmiyorum yemeklerin zaten. Çatalla yiyorum. Yanında pilav, makarna falan varsa zaten midede yer kalmıyor. Örneğin 1 su bardağı suyu bile tek seferde içemiyorum hala ben. 2 seferde içebiliyorum. Sen kaynağı bulursan kilo alımını önleyebilirsin. Buna sebep ekmek, hamur tüketimi mi; yoksa çikolata cips kızartma türevi mi? Birşey genişletiyor mideni yavaş yavaş ondan ama kaynağı bulursan ve azaltırsan miden eskisine döner hemen ameliyatlı olduğun için. Seni en iyi sen tanıyorsun aslında 🥰❤️Birde diet yapmaya kalkma sakın hamilelikte ama dediğim gibi azaltma yönüne gidip o açığı başka birşeyle kapatırsan mide eski haline döner💕Ay bu arada mesajın devamını yanlış okumuşum şimdi fark ettim. Devamında tıkanıyorum yiyemiyorum demişsin. Mesajı düzenliyorum ekliyorum o yüzden🥲🥲Tıkanmanın, Birşey yiyememenin sebebi bebek büyüdüğü ve alanı daraldığı için mideye ve diğer organlara baskı uyguluyor. Bu baskıda hemen doymana sebep oluyor. Bende erken doymaya başladım. Önünde hareket edince yer açılıyor bazen yemeği tekrar arkadan devamını yemek durumunda kalıyorum 🙈😅