sln23 Aynurkrm İzmir’de ekol hastanesinde sadık doğrusöz var çok iyi bir doktor . Menemen ekolda yaptırıyor doğum
Hnd3535 Aynurkrm devlet hastanesinde emre canverenler var. Dha önce özeldeydi devlete atanmış baya hastası vardı özel gibi ilgileniyor hala diyenleri duydum bn gitmedim de
gunesmervee Hnd3535 ay hiç iyi değil asla ilgilenmiyor. Devlette olduğu için sanırım. En iyisi çiğli araştırma
Aynurkrm 1Sultanaktas mete cavit bey diymi nasıl memnun musunuz ben egemen beye gittim birkaç sefer de cavit bey nasıl ilgisi alakası bir sorunda ulaşınca tepkisi geri dönüşü nasıl
Nurr_22_22 Aynurkrm Akhisar mavi hospitalde Fatma selcen karakus var çok uzak demezsen tavsiye ederim
sln23 Aynurkrm bilmiyorum ben izmir dışında yaşıyorum yaz dönemin de şuan başka doltora devam ediyor ama kışın İzmir’e dönünce gene devam edicem sadık beye . geçen sene 500 dü sanırım
Nurr_22_22 sln23 eli çok pratik sezeryan oldum kestiğini anlamadım hiç güler yuzluydu ben aksi tavrını da görmedim hiç
Aynurkrm 1Sultanaktas sada hastahanesi yıllardır öyle düzelmez doktor mecburiyrtinden gidiliyor bence