Keskinsifa Kızları 39 haftaya girmeye 2 gün var bebeğim 3.700 gram 2 cm acilamam var doktorum biraz iri olduğu için zor olur dedi doktor da ebede sizce ne yapmalıyım beklemeliyim stres yapıyorum herkes üstüme geliyor. Ebe çok bekeleme kakasını yiyebilir dedi.
Youngmotherr Keskinsifa riske atmayabilirsin ama belli olmaz Bebek kendi gelmek istediği zaman sağlıkla gelir inşallah
Xcbaby Keskinsifa 39+ 3 teyim kilosu 3500 bana öyle birsey denmedi heleki kaka muhabbeti ne alaka doktor 4 u gecerse sezeryan düşünürüz dedi
Papatya_kokuyo5 Keskinsifa doktoruna güveniyorsan sezeryan ol canım doktorlar daha iyi bilir doğumun nasıl geçeceğini
Minigiim-vebenn52 39 da kakasını yemiyoki 40 ta değil mi bide kilosu çokta fazla değil ki normal yapabilirsin bence açılman varmış doktor neye göre sezeryan diyo anlamadım ben suni verse açılman çoğalsa rahmi yumuşatsa falan olmuyo mu
Papatya_kokuyo5 Minigiim-vebenn52 bi ebe haftaya bağlı değil demişti kakasını yapması bazen bebekler içerde strese girip yapabiliyormuş önemli olan sezeryan veya normal değil anne ve bebeği strese sokmadan doğurtmak bakalım neler gelecek başımıza😂😂
Keskinsifa bdenerigokce evet güveniyorum ama daha erken hiç birsekilde birseyim yok ben bekleme taraftarıyım ama eşim izin fln aldım ben diyor ve ben kendime hiç guvenmiyorum