Gamzecanpolat Kızlar Kocaeli’de güleryüzlü pozitif bayan doğum doktoru varmı kendi doktorumdan da memnunum ama biraz asık suratlı donuk birisi özele gidiyorum muayene ücreti de malum kalp atışlarını duymaya gittik ama beni aşagıya çekti sanki ortam
nurbanu-y Gamzecanpolat benim ilk doktorum bu şekildeydi maalesef daha sonra değiştirdim doktorumu medicalparkta Ünal Turkay’a geçtim. Çok çok memnun kaldım müthiş bir doktor
Feyzanr41 Gamzecanpolat ben cıhana gıdıyorm ahmet dogruoz cokta memnunum donanımlı bı doktor soruyu sormadan kendı sormak ıstedgnz butun soruları cevaplıyor aklınzda hıcbısey kalmıyor muayne 800 kusur
Gamzecanpolat nurbanu-y karşımda Güleryüz görmeyince modum düştü o kadar ücret veriyorum soruma zoraki cevap verilecekse moralim düşecekse devam etmim dedim bende sizin doktorun muayene ücretleri nasıl
nurbanu-y Gamzecanpolat çok haklısınız. Güncel fiyatları hiç bilemiyorum maalesef sürekli zam geldiği için. Ben doğum yapalı 2,5 ay oluyor en son kontrole gittiğimde bin lira civarı bir ödeme yapmıştık sanırım