Sehseh tatlibebegim_ ben anlamam ama benimde 13 haftamda böyle yapidaydi kız denildi ama net değil şuan 17 haftalık oldum detayliyi beklicem orda öğrenirim artık sizinki kız geçti içimden bu haftaalrda net bişey beli olmuyo ve degisebiliyo hayırlısı :)
ilkgozagrim__ tatlibebegim_ kız hissediyorum her gün kesintisiz 6-7 kez kusuyorum bugün şükür 2 defa kustum
Gulcan0643 tatlibebegim_ iş yerindeki arkadaşlarımında bu şekilde şikayetleri vardı ikisininde oğlu oldu 🤭
tatlibebegim_ ilkgozagrim__ evet çok fena bel ağrısı var sabahları özellikle zor kalkıyorum senin var mı
ilkgozagrim__ tatlibebegim_ yok canım temizlik yaptığımda ağrıyor sadece oda dinlenince geçiyor erkek o zaman bel ağrın varsaaa benimde özellikle sabah kusma mide bulantısı varr
tatlibebegim_ ilkgozagrim__ benim bel bide midem yanıyor işte bişey yedikten sonra şurup içince geçiyor
Haticee7818 tatlibebegim_ benim oğlumda da yuvarlaktı ve ablamın iki oğlunda da yengemin oğlunda da böyle yuvarlaktı 🤷♀️☺️
ilkgozagrim__ Bay00 kuzu karışık yaa hangisi olursa şimdiki randevuyu ayın 4 ündekini sezin oral yıldız diye Bi doktordan aldım bakalım