ilkgozagrim__ bebek böyleydi burnu felan çok netti 2. De 10 hafta 4 günlükken felan mecbur kalıp gittim alttan ultrasonla baktı böyleydi çocuğun sadece vücudunu gördüm yani neden olabilir sizce eşimde bence bu fotoda daha net diyor siz ne düşünüyorsunuz annişler
Hilal2901 ilkgozagrim__ ultrason cihazları farklı olabilir durdugu açı ve baktıfı acı farklı olabilir. Bu arada bebiş erkek😂🫶
zumrasmom1 ilkgozagrim__ arkasını dönmüş olabilir pozisyon kaynaklı olabilir merak etme canım bir anormallik olsa doktor söylerdi biz 27. Haftaya kadar doğru düzgün yüzünü göremedik detaylı ultrason hariç. Birde devlet hastanelerinin makineleri çok net değil görüntü veriyorlardi ama neresi neresi bilemiyorduk.
Baharoloji ilkgozagrim__ cihaz kalitesinden olabilir ya da alttan mı karından mı baktı bunlarda önemli
ilkgozagrim__ Hilal2901 olabilir kuzu erkek miii nerden anladın yaaa kız istiyoruz eşimde aynı ama tabi sağlıklı olsun öncelik
ilkgozagrim__ zumrasmom1 Bende nette 1. De 2. Öyle değil kuzu alttan baktığı için mi diyorum bilemedim şimdi
ilkgozagrim__ gamzecgr nasıl dönüyor yaa ultrasonda 1. Gittiğimde elini kaldırıp indirdi ayaklarını kaldırıp indirmişti yaaaa ama tabi ben hissetmedim
ilkgozagrim__ Baharoloji üstteki burnunun felan göründüğü karından diğeri vücudu felan görünen sadece oda alttan
gamzecgr ilkgozagrim__ kesinlikle ben her gittiğimde hep kıpır kıpır farklı pozisyonda oluyorlardi o haftalardan itibaren 24 haftalık olduk eskisi kadar rahat değiller ama detaylı da bile ayağı suratindaydi düşünün 😂 zaten bişi olsa doktor da söylerdi mutlaka tamamen duruşundan ve cihazdan
Simge_celen_ozyildiz_ ilkgozagrim__ erkek bebekler anne karnında çok çabuk oluşurken kız daha geç belli edermiş benim de böyleydi cinsiyet erkek 🥰 bu arada kendini gösterdiği için sevinmelisin aksi bir durum olsaydı doktor söylerdi 😊
ilkgozagrim__ Simge_celen_ozyildiz_ doğru kuzu bakalım cinsiyeti ne 😀 sabırsızlıkla bekliyorum 11 haftalık olduk haftaya yani 4 ünde ikili tarama var orda gösterir mi acabaa merak içerisindeyim
ilkgozagrim__ gamzecgr aaaa ahahahaha içeri çok bol geliyor herhalde bizim bebişlere ama zaman zaman sonra orası daralacak daralacak dediysem bebiş sığmayacak şimdiden keyfini çıkarsınlar ahahaha
gamzecgr ilkgozagrim__ tabi bı de benim ikiz içerisi kalabalık 😂 bu arada sizin bebiş kız ikili tarama da doktor söyler 💐
ilkgozagrim__ gamzecgr ayyy evet sizinki kalabalık birazzz Sağlıkla gelsinler cinsiyetleri belli mi sizinkilerinn Bizimkinin kız olduğunu nerden anladın kuzuuu inşallah kızdır çok istiyorum
gamzecgr ilkgozagrim__ benimkiler erkek kemik yapısından benzettim Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla gelsin hepsi 🥰