Merimii Sevcanozdemir 36 haftalığım tok karna 6 kilo almış gözüküyorum ama dertten sıkıntıdan iştahım kaçtı sanırım o yüzden
Sevcanozdemir Merimii hiç bişeyi takma canım özellikle hamileliğinde bebiişler çok etkileniyormuş annenin ruh halinden. Önemli olan sen ve bebişin kilon da gayet iyi bence 🥰
Nurr29 Sevcanozdemir bana da diyorlar valla her gören çok kilo almışsın şişmişsin diyorlar sanki biz bilmiyoruz
Hnd_01 Sevcanozdemir amin canım 🙏hepimizin inşallah 🥰😍 bebislerimizi sağlikla alalım kucaklarımiza inşallah 🙏❤️
nur34_ Sevcanozdemir hic kilo almadim 7 kilo farkimiz vardi vicudum almamisti biliyordum dogumdan sonra hamile kaldigim kilonunda altina dustum zaten
buketkaya22 Sevcanozdemir 36+2 deyiz 🥰 toplam 5 kilo aldım. Doktor çok iyi gittiğimi söyledi, 3 kg da bebeğim 🥰
Rabiakndk Sevcanozdemir teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarimiza bebesilerimizi 😇💕
Bsrblr Sevcanozdemir Allah ben gıbısını yaşatmasın kuzum su ıcsem tansıyon çıkıyor keske tansıyon olmasında 10 kılo da ben alayım😭
Sevcanozdemir Bsrblr geçmiş olsun canım tansiyon benim de öyle şu sıralar biraz dikkatli ol tuzlu felan yeme aman ha 😌