Bbbsr Selam. 32. Haftadayım su fazlalığım varmış 2. Gebeliğim. Bebişte önden gidiyor iki hafta kadar. Nstde sancı cıktı doktor önlem amaçlı proluton iğne yaptı. Bu durum başına gelip erken doğum yapan varmı nekadar dayanır sizce 36 yı görsem en azından 😕
Mine9166 Bbbsr benimde fazla bebiste önden gidiyor 32 de sancim çıktı adalat kullandim 40 haftalik olduk hala doğmadı.
Asel-2023 Bbbsr benimde suyum fazla 31 den beri sancılarım var serum ve ilaç yüklemesi yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı 35 i sayıyorum yarın kontrolüm var şu fazlalığı şeker yükselmesi nedeni ile olmuş diyet yapıyorum
Samye18 Bbbsr 28. Haftadan beri suyum 1 litre kadar fazlaymış şuna 35. Haftadayız bir sıkıntı yok korkma yani sadece şekere dikkat et okadar
Mine9166 Bbbsr size iğne yapmışlar o daha etkili olabilir normalde tansiyon ilacı kasilmalari önlemek içinde veriyorlar.
Bbbsr Asel-2023 benimde öyle aynen şeker yükselmiş su fazlalığı var hangi ilaçları kullanıyosun bebek doğmasın diye
Asel-2023 Bbbsr vidicard kullandım ve serum yapıldı hafifledi 33 e kadar idare etti sürekli yattım geçen hafta çarşamba tekrar arttı tekrar serum yapıldı ama ilaç vermedi doktorum bu benim 3.cu olduğu için sancı durmuyor ikisi de normal doğum bebeğim de 29 da döndü 34 u bulalım demişti doktorum Rabbime şükür acilmam olmuyor
Bbbsr Asel-2023 açılma benmde olmuyor sizin yine normal doğummuş sezeryan oldugu için benim ilki doğum başlaması sıkıntı oluyor oyüzden doğum başlamaması lazım
Bbbsr Mine9166 olabilir o iğneyi oldugum gün cok rahatlamıştım ama şimdi yine başladı ya doktora agrım var demeye korkuyorum