Masal-10 Kızlar bugün kan tahlili idrar tahlili verdim . Herşey yolunda şükür sadece ürem ortalama değerlerin altında çıktı 😣 Nette abuk sabuk şeyler yazıyor düşen var mı acaba ?
Aysee1123 Masal-10 Benimde birkere düşük çıkmıştı sonra verdiğimde çıkmamıştı zaten doktorumda birşey demedi bende sormamıştım. Ama hamilelikte birşeyden kaynaklı olabiliyor diye okumuştum biryerde
Masal-10 Aysee1123 Sağolasın canım 🙏 Ya gebelikten önce 22 değerindeydi normaldi sonra 15e düştü şimdi 13 aralıklarla düşüyor gebelikte düşüşü normaldir yazan da var bağırsak pankreas kanserinde düşüyor yazan da çok tedirgin oldum ve korktum 😥
Aysee1123 Masal-10 Yok bakmayın siz araştırınca yazan şeylere hamilelikten kaynaklı birşey olmasa zaten benim doktorum söylerdi diye düşünüyorum o birşey demeyince ben sorgulamadım bile çok önemli olduğu sanmıyorum şahsen şu durumda
Masal-10 Aysee1123 Haklısınız internette sürekli kötü şeyler çıkıyor hamilelikte çok şeyin değeri değişiyor malum insan korkuyor Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰