bitanemiz24 Yello Amin canım inşallah ara sıra kasık batması gibi sancı oluyor ince bi sızı gibi ama çok değil yatıp kalkarken müthiş bel ağrım oluyor sanki tutulmuş gibi biraz oturup öyle hareket ediyorum sizde durumlar nasıl 😊
bitanemiz24 Bebek hareketleri nasıl önce göbek civari hissederdim şimdi altta oluyor ayaklarımı aşağı geldi acaba
Aysenurates43 bitanemiz24 bende çok aşağıda hissediyorum arkadaşım ultrasonda da hep doğum pozisyonunda gözüküyor
Cana_ Bn dün aldım bitane yumuşacık polar battaniye ebebekten 1 tane daha alırım belki başka almicam çok var evde çünkü müslin örtüde var allahtan onları kızımda almıştım hep zaten ünisex renk alıyordum herşeyi
Cana_ Dr bana bidahaki randevuyu önümüzdeki ayın 23üne verdi ta 1 ay sonraya normalde 3 haftada bir çağırıyordu çok olmadımı aradı dedim eee öle artık dedi
FatSon9993 Cana_ Salı günü gideceğim Sonradında 3 hafta sonra gideceğim sonrası 2 hafta olacak benim ama artık kontrol olmayacak bende nts falan yapılacak hayırlısıyla bakalım
Cana_ Deletedmom_112 cnm bn birtane almıştım kızımda sadece yazın deniz kenarında üstünü örtmek için kullandım yani doğru düzgün kullanmadım desem yalan olmaz