Deletedmom_112 Efnan3443 kaba eşyalarını aldım ama ince detaya yeni başlıyorum bikaç tane takım aldım sadece başka bir şey yok kafamda anca oluştu bide erkek kıyafetleri dümdüz çok basit ya beğenemiyorum kızlarınki cicili bicili
Efnan3443 Deletedmom_112 Aynen öyle bende baslarım herhalde bi kaç haftaya puset falan aldınmı hangi marka aldın bakım çantası falan
Efnan3443 Deletedmom_112 Yok ya nerde başlamak istiyorum ama ilk önce evi bitirmem lazım evimin çok eksiği var malum eve bom boş girdik yavaş yavaş doldurmaya çalışıyorum o yüzden evin eksiği biterse başlıcam
Ecem_umaymom Kizlar midem çok yanıyor ne yapabilirim ya soda içtim geçmedi yarın misafirim var sağolsun lar son dakika haber etiler midem geçirip acil evi temizlemem lazım ☹️
Deletedmom_112 Ecem_umaymom bana doktorum gaviscon şurup yazdı çok iyi geldi doktoruna danışıp kullanabilirsin hamilelikte kullanılabiliyor
FatSon9993 Ecem_umaymom benim de çok yanıyor ebe bana jel verdi birde şifalı toprak diye hap var ondan kullanıyorum ebeye yada eczaneye sor
Deletedmom_112 Efnan3443 evin eksiğide hiç bitmiyor ay bişey alımsa başka bişey çıkıyor inşallah hemencik bitirirsin
Cana_ Kızlar kontrolden çıktım şeker yükleme yaptırdım daha sonuçları bilmiyorum öğleden sonra arayacaklar hastaneden bebeğe baktık normalde 25+1 im ultrasona göre 26+5 çıktı bebeğin kilosunda 969 gr
Efnan3443 Cana_ Ben içtim eve nasıl geldim bilmiyorum gerçekten baş ağrısı mide bulantısı tutu beni sonuç cıkmışmı peki aradılarmı