Cana_ Deletedmom_112 bnm sezeryan ve 38. Haftada alınıyor yani Buda 266 gün yapıyor 175 günüm bitti mesela çıkararak hesaplıyorum
Cana_ bitanemiz24 değişebiliyor cnm ya bazı doktorlar 38+ larda alıyor bazıları 39. Haftalarda alıyor doktoruna sorabilirsin bn emin olmak için sordum 38 dedi
Cana_ Ecem_umaymom bnm ailede şeker olduğu için istedi dr benden kendimde istiyorum ya bu aralar biraz rahatsız oluyorum zaten
Efnan3443 Cana_ Bide ben doktorum şeker yüklemesi yaptı dedim ama yapmamış oda şaşırdı ben yaptım dedi ama yapmamış yarın gidip yapacam Perşembe tekrar gidicem saat 12 den sonra bişey yeme dedi
Cana_ Efnan3443 dedim bn sana şaşırdım hatta o kadar erken nasıl yaptı die sen kendin bilmiyormuşum ki bi şişe şekerli su veriyolar 50 yada 75 gr oluyor içiyorsun 1 saat sonra kan veriyorsun ee yarın gidip bide perşembe neden gidiyorsun 2 defa
Moonlight7 Cana_ ben melizababy Instagram sayfasından yaptırdım tulum eldiven şapka ve yastık 600 tl ben tulumun her iki yüzüne isim yazdırdığım için 650 tl verdim toplamda ve çok beğendim🥰