Cana_ Efnan3443 bnde onu düşünüyorum şeker testi yapılacak o gün ama oğlumu görebilrmiyim acaba die testten sonra bakar inşallah özel olcak bide
Efnan3443 Cana_ Anladım benim doktor bir haftada bir iki haftada bir cagırdıgındada her seferinde bebeğimi görüyorum özel ne kadar ödüyorsun ozeldemi doğum olacak seninki
Efnan3443 Cana_ Bende en son detaylıda görmüştüm bende özelde doğum yapmak istiyorum ama imkan yok devlete doğum zamanı eşlerin içeri girmesine izin verilmiyor benimde kimsem yok nasıl olacak bilemiyorum o yüzden çok korkuyorum
Ecem_umaymom Cana_ bebiş eşyaların ne zaman yikican kız yikasam mi diye düşünüyorum bende erkenmmi acaba
Cana_ Efnan3443 evet cnm devlette öle maalesef bn hepsini özelde yaptım doğumlarımın bn sevmiyorum devlet hastanelerini hele hele bu bölgelerdekileri bn zaten kalacak biri olsa bile başımda yinede eşimi istiyorum ki kızımda var oda bizimle olacak
Cana_ Efnan3443 özellerde almış başını gitmiş ya bn daha doğumum ne kadara olacak onu bile bilmiyorum en son bi ara duydum 25 bin diye yılbaşından sonra da artar iyice fiyatlar
Cana_ Ecem_umaymom cnm bn kızımda 32. Haftadan sonra yıkadım mis gibi koksun die şimdiden erken gibi daha ya bnm daha alacağım çok şey var bide tamamlamadım bn daha eksikleri
Deletedmom_112 Ecem_umaymom ay aldın mı sen her şeyi maşallah bi panik oldum şu an ben bikaç takım aldım daha sadece off çok geç kaldım. Kaç tane 0 3 ay kaç tane 3 6 ay aldın acaba ?
Cana_ Ecem_umaymom bncede öle yap cnm kokusu falan bişeyi kalmıyor sonra bn zaten daha deterjanlarını bile almadım
Deletedmom_112 Efnan3443 iyi gidiyor şükür bikaç tane alt üst takım aldım sadece onuda 3 6 ay aldım uarında 0 3 aylık alırım bikaç tane. Şeleri.yüklemesi yapıldı sende yaptırdın mı yükleme ?
Ecem_umaymom Deletedmom_112 aslında hiç bir almadım 3 takım aldım sadece ablasindan kalanlar olduğu için çoğu şeyi var ama takımları hep yeni doğan aldım bitek biboron emzik beşik vs kaldı