Cana_ Deletedmom_112 bn e bebekten alıyordum kaldırdılar orda kızıma ilk 1 yıl prima Premium care kullandık biz cildi çok tazeydi çünkü çok çabuk pişik oluyordu şimdi oğlumda da aynı şeyi yapıcam
Efnan3443 Cana_ Yaa ne güzel bende sabırsızlanıyorum kızım gelsin artık yaa☺️ çok güzel bir duygu gerçekten
Cana_ Efnan3443 valla bn çoğu zaman çıldırıyorum uyutana kadar birde biz her istediğini yapıyoruz çok şımarttık benden ayrı da yatmıyor yanımda uyuyor ondan sonra beşiğine koyuyorum ordada da sabaha kadar uyumuyor gece kalkıp geliyor geri
Cana_ Deletedmom_112 aynen mamayıda aynı yaptılar tam bir mamaya başladık sonra stokta yok dediler kaldırdıldı sonra başka mamaya derken en son aptamile kaldık
Efnan3443 Cana_ Aşıdan sonra çok kötü oldum kolum ayrı ağrıyor sırtım ayrı ağrıyor bacaklarım varya sanki kırılmış gibi saat 3 lovoboya gitim ama dönemedim kalbim titriyordu ama öyle titreme görmedim nasıl eşime seslendim bilemiyorum
Efnan3443 Cana_ Evet kulanıyorum doğuma kadar kullanmam gereken ilaç verdi bi taneside yeni bitti pazartesi gittiğimde bunları anlatacam ama iyi bakmıyor doktor çok kalabalık doktor olduğu için
Cana_ Efnan3443 evet devletin varmış öle sıkıntıları ya zaten normalde çok kalabalık oluyor hastaneler