FatSon9993 Kendimi artık ağırlaşmış hissediyorum hemen yoruluyorum 🫣🫣 Sizde başladı mı böyle durumlar 😊😊
Cana_ FatSon9993 evet bnde aynıyım nefes nefese kalıyorum ama bnm karnımda zorluyor zaten büyük ve sivri olduğu için sabaha kadar çektiğim bacak ağrıları beni mahvediyor resmen magnezyum verdi dr suda eritilen ama içemiyorum da çok iğrenç tadı
Cana_ FatSon9993 bn içmiyorum valla soda içiyorum hergün sadece midemi bulandırıyor magnezyum ilacı vitamin ve kan ilacı kullanıyorum sadece
Senayan Cana_ Evi dip köşe temizlemekten 2 gün kendime gelemediğim için anca forma girdim 😂 bel bacak ağrısı devam günlerin geçmesini bekliyoruz bi şekilde 🥲
Cana_ FatSon9993 bnde ev izliyorum valla dizi var bnm gün içinde bel ağrısı oluyoda gece bacak ağrısı çok oluyor
Cana_ Senayan bn 2 güne bir temizlik yapıyorum cnm çıkıyor zaten bel bacak ağrılarını hiç sorma sabaha kadar dönüp duruyorum yatağın içinde ağrıdan
Senayan Cana_ hergün yapıyorum da 15 günde bi camlar yerler beni çok zorluyor şu zamandan sonra sanırım biraz daha indiricem kendime gelemiyorum resmen 4-5 gün
Efnan3443 Ben çok kötüyüm ya sancılar agrılar iki gündür uygulamaya bile giremiyorum gerçekten çok zormuş ya geceleri uyuyamıyorum
Cana_ FatSon9993 bn uyuyorum ama sonrasında uyanıp duruyorum bide 2 gündür bebek uyutmuyor geceleri çok hareket ediyor sanki taklalar atıyor dönüyor içimde uykumdan uyandırıyor
FatSon9993 Kızlar ev temizliğini ne zaman yapacaksınız ? Bebek kıyafetlerini ne zaman yıkamayı düşünüyorsunuz ? Ben 30 haftadan sonra diye düşünüyorum ama emin olamadım fikir verin ne zaman yapayım
Cana_ FatSon9993 daha erken cnm ya bn kızımda 33. Hafta gibi falan yıkamıştım kıyafetlerini doğumum ekimin 20sindeyi bn zaten sürekli temizlik yapıyorum da doğumdan 1 hafta önce falan yapmıştım dip temel bu sefer eşimle yapıcam temizliği
Efnan3443 Cana_ Bilmiyorum ya iki gündür çok kötüyüm sağlık ocağına gitim biseyim yokmuş anlamadım bende
FatSon9993 Cana_ benim eşim çalışıyor yardım eder ama bende tek yapacağım için biraz erken yapayım diye düşünüyorum ağırlaşmadan daha fazla anca hergün birsey yaparım yavaş yavaş ama bilmiyorum nasıl yapsam
Efnan3443 Cana_ Arada sancım vuruyor karnım çok kötü ağrıyor midem yanıyor varda var valla baş ağrısı
Cana_ Efnan3443 tetenoz aşısı mı bana yapılmadı zaten 5 doz yapılıyormuş en fazla bnde hepsini olmuşum mahşallah 🤣🤣