YeniAnne_25 asya2425 ben ikili teste girdiğimde perinatoloji doktoruna tahmini cinsiyet sordum kız gibi dedi net bişey belli değil henüz 🌺
YeniAnne_25 Cana_ hayır sadece tahmin yapıldı kız gibi net bişey söylemedi. haftaya tekrar gideceğim belki vajinal ultrasondan belli olur 🥰
Blackatlas Merhaba ben de 17+0′ım şubat sonu olur diye tahmin ediyorum sezaryen düşünüyorum umarım pişman olmam ilk gebeliğim:) bir de kızlar zaman hiç geçmiyor ya napıcazz
YeniAnne_25 Blackatlas Yolun yarısına gelmiş sayılırsınız :) benim içinde zaman geçmiyor sanki ama sonra aklıma hamileliğin çok güzel ve sabrı öğreten bir döngü olduğunu düşünüyorum tadını çıkarıyorum her randevu gününü iple çekiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌺
Shebaby Cana_ selaaam bende 13+4 oldum serklajlıyım bende büyük ihtimal sezeryan olurum inşallah sonuna kdr hayırlısıyla gideriz çiçeklerim🌸💕
Mervs Shebaby bende serklajlıyım 🌸 umarım sağ salim bu yolu bitiririz ve evlatlarımıza kavuşuruz biz 14+6 olduk bugün 🌸
Mjdeee O zaman isim fikirleri verelim ben çok kararsızım Oğlumun ismi Ayaz Bebeğimizde kız dedi için Eylül yada Asya diye düşünüyorum Ama çok karışan var bilmiyorum ne olacak☺️