Cana_ Efnan3443 valla şimdilik cam var hazırda kızımda plastik kullanmıştım bitek onu almıştı tommie tippee markadan
Efnan3443 Cana_ aslında benim için marka önemli değil ben bu seti almayı düşünüyorum cam içinde emzik falanda var ama cam agır emerken yüzüne dusermi diye biraz şey oldum
Cana_ Efnan3443 cnm markadan değil zaten ama bebek almayabiliyor her biberonu ve emziği mesela kızıma belki 10dan fazla emzik aldık en son philips avent ultra soft var onu aldı biberon vardı 4tane hiçbirini almadı o dediğimle zor içirdim mamayı
Efnan3443 Cana_ Hiç etrafımda soracak kimsem olmadıgı için öyle alıyorum sizler çok iyi geliyorsunuz bana herşey için teşekkürler cnm🌹
Deletedmom_112 Efnan3443 merhaba bende 24+1 oldum size doğum ne zaman dediler acaba ben sormayı unutuyorumda hep 🌸
Efnan3443 FatSon9993 Hmm inşallah sağlıkla gelir doğum yaptıktan sonra bize tavsiye verirsin artık ☺️🌹
Cana_ Slm kızlar bn öldüm bugün sabahtan beri temizlik yapıyorum alt kat üst kat derken cnm çıktı gerçekten
Efnan3443 Cana_ Bende dün temizlik yaptıktan sonra yürümüyorum.bile gerçekten sırtım bacaklarım çok kötü valla