birhamilelikgunlugu Efnan3443 g Cana_ bende de alt ust azcik var hep tulum tek parça ya kurtarici gibi 🥲
FatSon9993 Efnan3443 sırt ağrısı çekiyorum otursam oturamıyorum kalksam gezsem aynı uzansan uzanmıyorum ne yapacağımı bilmiyorum sen nasılsın
Efnan3443 FatSon9993 Valla bende durumlar iyi sadece kaç gündür bebeğimin hareketlerini hisetmiyorum normalmi acaba
Efnan3443 FatSon9993 Bebek büyüdükçe sırt ağrısı çoğalır inşallah hafifler cnm sırt ağrısına ne iyi gelir bilmiyorum ki
FatSon9993 Efnan3443 krem sıcak su falan denedim fayda etmedi bakalım böyle geçecek galiba bundan sonra
inarches Efnan3443 Eğer hergün hissediyorsanız nolur nolmaz kontrole gitseniz iyi olur.Bazen su seviyesi falan değiştiğinde böyle sıkıntılar olabiliyormuş içiniz rahat eder enazından.
inarches Efnan3443 Bebeğin haftası biraz daha küçükken hergün hissedilmiyor ama büyüdükçe hergün hatta her an hissedilmeye başlanıyor.Oyüzden önemli bence benim 26+2 haftalık 1-2saat hareketini hissetmezsem endişeleniyorum.
Efnan3443 inarches Benim 23+5 haftalık sadece geceleri hissediyordum şimdi bi kaç gündür hisedemiyorum bu haftalarda normal diyorlar ama bilemedim