Cana_ 2 Merhaba cnm 2’si Genel anestezi ile sezeryan ikisini de emziremedim 3. Spinal anestezi ile sezaryen 26 ay emzirdim spinal anesteziyi ben çok sevdim ilk başta korktum ama anestezi dru koah başlangıcı olduğu için spinal daha güvenli dedi bende tamam dedim iğne girerken hiç acımıyor sonra ben hissediyorum dedim çünkü tuhaf ama ayaklarını parmaklarını oynatabiliyorsun o yüzden sanki uyuşmamış gibi geliyor korkma zaten dr kesmeden yine kontrol ediyor sürekli seninle konuşuyorlar benim tansiyonum düştü bayağı dr damar yolundan hemen müdahale etti geçti bebek doğar doğmaz hemen görüyorsun ten teması yapılıyor o ara bebek gidince biraz canın sıkılıyor ama işin bitince sende gidiyorsun en güzeli ameliyathaneden çıkınca hiç ağrın sızın yok odana gider gitmez bebeğini kucağına alabiliyorsun ben hemen emzirdim sütüm çabuk gelsin diye işe yaradı diğerlerine bakamamıştım bile acıdan ama bunda herşeyi ile ben ilgilendim hastanede de evde de memeyi de güzel kavradı hastanede mama bile almadı hemşireye dedim emziriyorum ama geliyor mu bilmiyorum hemşire göğsümü bir sıktı hayatım kaydı resmen o kadar acıdı yani su gibi geldi geliyor ver dedi zaten bu kızım hiç mama sevmedi sadece beni emdi inşallah bunda da spinal istiyorum RABBİM nasip ederse inşallah