Balbebikim Merhaba hanımlar bende mart ayında Doğum yapacağım İkinci gebeliğim🥰 Hazırlıklara başladınız mı neler yapacaksınız merak ediyorum ?
Cana_ Balbebikim merhaba hoşgeldin 🤗 bnde 22+2 haftalığım birkaç bilet aldım daha yeni başladım alışverişe
Efnan3443 Cana_ Bı sıkıntı çıkmadı çok şükür kızım utangacmış eliyle yüzünü kapatmış yüzünü goremedim
Cana_ Efnan3443 bnmkide öleydi biliyomusun çirkinler ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm 🙏
Efnan3443 Cana_ Çok sağol cnm Allah razı olsun Allah seninde çocuğunu sağ salim doğurup kucagına almay nasip etsin
Efnan3443 Cana_ Ama gerçekten çok güzel bir duygu kalbim öyle bir atıyorduku dk sakin ol dedi heyecan yapma bide kızın çok sakin galiba huysuz olmaz inşallah dedi
FatSon9993 Efnan3443 ben kızım olursa diye hep Asel Hüma düşünüyordum belki fikir olur kaç haftalık oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cana_ Efnan3443 hangi haftada girilio ya 6. Aya 22 de değil mi çok karışık 🤦🏻♀️ bn eğer kızım olsa aden yada arya koymayı düşünüyordum