FatSon9993 Efnan3443 vallahı annem gelecek Allah’ın izniyle vize çıkınca o yapacak kız yemek yapmaya üşeniyorum onları yapmaya hiç gelemem😂😂
Cana_ FatSon9993 üşengeçlik seviyem🤣🤣🤣 bn çoğu zaman kahvaltı hazırlayıp yapmaya bile üşeniyorum valla🤣🤣 keşke sürekli hazır yapcak biri olsa evde 🤣
FatSon9993 Cana_ gerçekten üşengeç olmak kötü ama yapacak bir şey yok eşimde zaten çok fazla sevmiyor yemek istese bile marketin dolabından alıyor 😂😂ben diyorum çok yoruluyorum halimden de anlıyor anlayış gösteriyor sağolsun 😇
Cana_ FatSon9993 bnde tabi çocukta var sadece karnımda değil 🤣🤣 o yüzden herşeyi yapıyorum 2 günde birde temizlik yaparım hep sadece ev dublex olduğu için o beni biraz zorluyor açıkçası
Cana_ Kızlar ya resmen bel ağrısından uyuyamıyorum hatta bacaklarımda ağrıyor ne tarafa yatsam rahat edemiyorum
Cana_ Efnan3443 bn genelde çekiyorum zaten bel bacak ağrısınıda gün içinde ama yatınca ayrı bir ağrıyor ya
FatSon9993 Kızlar bugün şeker testı yapıldı şükür şeker falan çıkmadı …. Doktora gittim şekerli su içirdiler sonrasında 1 saat bekletti sonra test yaptı 🤲🏻🤲🏻