Blackkcat Cana_ maşallh size de🧿benimkiler 17,9 ve 3yaşlarındalar,açıkçası sürpriz yumurta oldu 4.bebe,en büyüğüm kız,gerisi erkek😇22+3 haftalığız biz de😻
Cana_ Blackkcat bnm 3üde kız bu erkek Allah nasip ederse inşallah 🙏 en büyüğü 14 ortanca 12 küçükte 2buçuk yaşında
Blackkcat Cana_ maşallh,biz de 3kız kardeşiz bundan daha kıymetli bir şey yok ya😻ben de hep kızıma kız kardeş olsa dedim ama rabbim 3erkek verdi,elhamdülillah🤲🏻🤲🏻erkek çocukta kız çocukta aynıymış hepsinin yeri apayrı
Deletedmom_112 Kızlar merhaba martta doğum yapacak olup alışveriş listesi olan varsa paylaşabilir mi ? Tecrübeli anneler bilirler mart için ne alcaz sonraki aylar için ne alcaz falan ?
Cana_ Deletedmom_112 valla aslında banada şart bnmde tüm gebeliklerim yazın oldu kışın doğurdum şimdi martta olunca afalladım biraz varsa tecrübeli olanlar liste hazırlayanlar paylaşırsa çok güzel olur
FatSon9993 Deletedmom_112 ben öyle kendimi listeye zorunlu tutmadım ne istiyorsam ne içime siniyorsa onları aldım kıyafet konusunda 56bedenden başladım hoşuma giden ne beğendiysem aldım almaya da devam ediyorum 🤭😂
Efnan3443 Ben nohut hasladım biber patlıcan közledim fasulye hasladım dün patlıcan aldım bugün karnı yarık yapıp atacam
Efnan3443 Cana_ Ya ne güzel bende kendim turşu yaptım beyaz lahana turşusu karışık turşu falan ama burda zeytin bulamadım yapamak icin