Adeninannesiseren Cana_ 13. Haftada gittim söylemedi bir sonraki ay belli olur dedi beni bir ay öteledi. Aslında baksa anlardı insanlar 10-+4 de falan öğreniyor. Piyasa durgundu indirimde cok sey vardı hepsi kaçtı işte
Cana_ Adeninannesiseren aynen bende alcam bişeyler mart ayında olcak diye nette çok güzel kundak beğendim ama rengine göre alamıyorum önce cinsiyet öğrenmem lazım bakalım bnm perşembe randevum var 12+3 oluyorum söyler die umut ediyorum
Feyzsali 13+2 bizde suanlık 31 mart gözüküyor doğum ama sezaryen mi normal mi olacak belli değil cinsiyeti de 11+2 de kıza benziyor denildi 12+5 de kesin kız dedi eğer değişmezse 🤭
Cana_ Feyzsali kesin dediyse değişmeyebilir ama bellide olmuyor biraz pozisyona ve cihaza bağlı canm Allah hayırlısını versin 🙏
Feyzsali Cana_ teşekkür ederim canım bizim bebeğin pozisyonundan hemen gördü bacakları açık duruyor saklamadi hiç umarım değişmez 😅🤭
SinemKy Cana_ fazlasıyla önümüzün ne olacağı bellisiz ama her şeye günlük 2 katı 3 katı zamlar geliyor her şey aldı başını gitti 😤
Cana_ Bundan istiyorum kızlar sadece daha cinsiyet belli olmadığı için renk açısından bekliyorum nasıl sizce bn çok beğendim
Ervaa35 Cana_ ben almıştım oğlumda çok kullanışlı gelmedi istediğin gibi kavrayamıyosun bebegı kalın diye bebek içinde kayboluyo falan tabi gene sen bilirsin☺️
Mervs Cana_ çook güzel sanırım vizyon renk gibi bi renk var en sağda o renk hem kız hem erkek için öle bişi tercih edebilirsin ben biraz soft renkciyim sade seviyorum renkli degil
Cana_ @Feyzsali @Delidolu @Mervs @Eslem2112 @asel_asl @SinemKy @Adeninannesiseren @Ervaa35 @Yguo_mom @Nazlii_ @Bagci01 @Opheliaxxx @FatSon9993 @Sedefkitir @Efnan3443 @Sedefkitir @Mjdeee @Gdwgiovb @nb- @Zararsiz01 @HilalYlmz
nb- Cana_ kullanışını bilmşyorum ama renk güzelmiş kıza da erkeğe de gider. Diyebileceğim tek şey %100 pamuklu olmasına dikkat et
nb- Cana_ klima için demedim ya polyesterler çok rahatsız edici oluyo haşır huşur olan kumaşlar var bebein rahatı için pamuklu olsun dedim kaşındırmaz etmez rahat eder bebişin
neslihanazakli Cana_ bunlar çok az kullanılıyomuş fiyatına bakılırsa uzun ömürlü olmayan bişeye değmez ama genede siz bilirsiniz ❤️