Lebis35 Ne çabuk 21 günlük olduk bilmiyorum ama uyumayı çok özledim ben ya 😭😭 Yeni anneler sizin nasıl geçiyor günler bakalım ?
HilalveEfem Efnan3443 ay çıktık çıktık çok şükür canım evdeyiz toparladı hemen bida gideceğiz işte onu bekliyoruz artık 9 günlük olduk bile biz 🥲 siz nasılsınız herşey yolunda mı
Efnan3443 HilalveEfem Ay iyi şükür sevindim adına bizde bugün 17 günlük olduk herşey iyi gidiyor 3125 Gr olmuş şükür iyi
Ugu324 Cana_ genel kadar güzel li yok çok zor benim doğum çok zor geçti bıçağa çocuk yapmaya korkar hale geldim
HilalveEfem Efnan3443 çok sevindim ya Allah’ım sağlıkla sıhhatle evimizdeler ya çok şükür bizim daha pazartesi günü bakalım kaç kilo olmuşuz 🤭
Lebis35 Efnan3443 Bende çok sevdim 🥹 evliliğimin 3.senesinde oldu keşke ilk günden yapsaymışım dedim yani 🤣
Tusac Efnan3443 çok güzel duygu elbette ❤️ama daha 3 gün oldu kendi acımdan daha net anlayamadım sanki 😀
Cana_ FatSon9993 evet o zaman sende spinal oldun belden aşağın uyuşuyor bebeğini görüyorsun doğduğunda
Cana_ Ugu324 yok bn genelden daha çok sevdim spinali valla genelde ilk uyanınca çok acı hissediyorsun o zor oluyor bunda hem bebeğimi gördüm hemde 3 saat uyuşuk kaldım
Efnan3443 Lebis35 Yok cnm benim geceleri uyuyor arada bı kalkıyor emiyor yatıyor inşallah devam öyle devam eder
Lebis35 Efnan3443 ayy maşallah 🧿 Benim çoçuğummm saat başı uyanıyor emiyor uyuyor uykularda olmuyor o yüzden 😴