Bebisbg34 Pinark92 19+4 teyim suan bı haftw önce ıkı gün akşamlari bi tekme hissettm daha da yok bı haftadir normal midir sizce burda herkesten bi fikir almak istiyorum cok korkyorum
Pinark92 Bebisbg34 bence gayet normal ben 17+3te hisettim ilk dün yani bugüne hala bişey yok çok normal bence 20.haftadan sonra sıklaşır diyorlar
Kbagci Normal dogumu cok istiyordum ilk dogumum sezeryan oldu bugün patronum(kendimde kadin dogumda calisiyorum) 21+0 im bugün 28 30 haftalik gözüküyor karnin normal dogum olmaz dedi 🥺bende sezeryandan cok korkuyorum
Kbagci Cana_ benim ikinci olcak birdaha gücüm yetmez ücüncü eger birgün istersem yapamam diye korkuyorum sen sonradan sorun cektinmi vallah ögrenmek isterim
Cana_ Kbagci Allah’a şükür bnm hiçbir sorunum olmadı hiçbir sezeryanda hemen ayaklandım aksine çabuk topladım ama ilk 2 sezeryanımın üstünden yıllar geçti biri 11 biri 13 biride 24 aylık şimdi de 16+1 haftalık hamileyim Allah’a şükür hiçbir sorunum yok 🧿
Kbagci Cana_ bende hemen ayaklandim ve sonra ic kanamam oldu sonra dikisler tutmadi cok korktum annemde 3 sezeryan oldu ve sonrada rahimi alinmak zorunda kaldi iste korkum bu yüzden ve benim dogumumda annem resmen eskiye döndüm dedi bire bir aynisiydi dedi
Cana_ Kbagci ay çok geçmiş olsun cnm ya bnm hiç olmadı öle bi skntım inşallah sağ Salim kurtulursunuz bebeğinle
Cana_ Kbagci korkma sadece bebeğini sağ sağlim kucağına alacağın anı düşün bnde korkuyorum ama o anı düşündükçede heyecanlanıyorum ne yaşan söliyim
Kbagci Cana_ bende kendimi öyle avutuyorum derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmis ben kendimde hamilelik takibi yapiyorum ve bütün hamilelere güc veriyorum sen yaparsin diyorum ama ben kendim korkuyorum