FatSon9993 Tusac evet yurt dışındayım bende Almanya’dayım evet kolay kolay bilgi yok çok şaşırdım bugün çatı muayenesi beklerken hiç bakmamasın ee nasıl anlatacağım ben bekleyelim bakalım sen kaç haftalık hamilesin
Tusac FatSon9993 37+4 benim. Çatı muayenesi falan herhalde doğumda yaparlar. Ama geçen hastaneye kaydoldum orada ultrasondan baktı doktor kilosununa durumuna falan normal dedi. Doğum başlayınca gel dediler. Ama kadın doğum doktorları pek ilgili değiller genelde ebeye soruyorum o daha ilgili bana. Senin kaçıncı hafta?
FatSon9993 Tusac ben de 38+3 benim ebe de bana dedi günün geçer doğum yapmaz isen bilgi ver masaj yapacağım evet kadın doktorları biraz daha ilgisiz hele benim doktor iyice ilgisiz birde ilk gebelik hiç birsey bilmiyorum insan bilgi verir bende çevremden ailemden öğrenmeye çalışıyorum işte 🤭🤭
Capraz29 Ben de 38+6 dayım devlette çatı yapmıyorlar bebeğin kilosu da yüksek çıkıyor ilk doğum nasıl doğurucam diue bi dert aldı beni zaten belirti de yok😅
Tusac FatSon9993 ben de aynıyım ilk hamilelik ilk doğum olacak ve 4 ay oldu geleli dil de yok zorlanıyorum biraz ingilizcede pek konuşan yok burda.
FatSon9993 Tusac kurs yaptırırlar büyük ihtimalle canını sıkma kolay öğrenirsin bebek te olacak şimdi sağlıkla gelsin bebişin
Lebis35 Sabah sezeryana gidiyorum 🥹 umarım pozitif bir doğum hikayem olur benimde 🙏 darısı sizlerin başına aşırı heyecan stres korku içindeyim ilk bebeğim olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏 Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏
FatSon9993 Lebis35 Rabbim kolay doğumlar versin sağlıkla al kucağına darısı bizlere bende heyecan ile bekliyorum bakalım ne zaman gelecek 😇🤲🏻
Deletedmom_112 Efnan3443 iyi kuzum bende aynı gün sayıyoruz işte stres başladı. Sen ne durumdasın gittin mi tekrar kontrele hazır mı her şey prensese kavuşmaya çok az kaldı
Efnan3443 Deletedmom_112 Ayy beni bı heycan basmış bı heycan sanki günler durdu gibi ya herşeyi hazır sadece o eksik oda pazartesi geliyor inşallah 🤲 yarın tekrar kontrol var yarın gidicem doktora bakalım bu sefer ne dicek
Cana_ Eslem2112 teşekkür ederim canım iyiyiz şimdilik şükür kızım baya kötüydü işte oda 2 gün hastanede kaldı şimdi daha iyi
Deletedmom_112 Efnan3443 ay hadi güzel haberlerle gel inşallah kesin pazartesi mi doğum şekli belli mi ?