Efnan3443 Cana_ Bende 15+6 da giyim bacaklarını kapatoyormuş ama kıza benziyor dedi 24 haftada gidicem o zaman cinsiyet soylicekmiş
Cana_ Efnan3443 bnmkide bacaklarını kapatıyordu bugünde kapattı hatta kız dedi bn erkek hissediyorum hala güzelce bakın dedim bir iki vurdu karnıma hareket ettirdi baktıkki erkekmiş 🤣🤣
Cinsiyettahminidolunayes Cana_ senin oglan nazli demekki Verdi mi pipi resmi Degisen gordum bana boyle diyip
Cana_ Cinsiyettahminidolunayes balla biz baris pipiyi gördük sen bende yanıldın ısrarla kız dedin ama bn biliyordum 🤣🤣
Cana_ Cinsiyettahminidolunayes bu sefer yok cnm pipi resmî var sadece sonra arkasını döndü alamadık resim 🤣🤣
Fatma_armutcu Cana_ 20 haftalık olduk 19+6 göğüs ucum aşırı sızlıyor bende yeni post açmıştım sizlerde de varmı acaba diğer türlü iştahım çok açık güzel gidiyor 🤭
FatSon9993 Cana_ 19+1 haftalık olduk ayakta durduğum zaman bel ağrısı çekiyorum onun yatarken falan hiç yatamıyorum ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyor onun dışında iyiyiz 😊😀
Cana_ Fatma_armutcu merhaba cnm bende 16 haftalık oldum ultrasona göre 17 bndede göğüs hassasiyeti çok fazla ve uçları inanılmaz sızlıyor ve acıyor
Fatma_armutcu Cana_ inşallah doğuma kadar geçer ilk kızımda çok acı çektim emzirirken ağlardım resmen