FatSon9993 Kızlar yalancı sancılarım var gibi ve sırt ağrısı var yarına kadar dayansam yarın randevum var🥹🥲😢
Alyahnm Kızlar küvezin bebeğin kilosuyla alakalı bir durum olduğunu okudum ama pek anlayamadım. Ben 34+4üm bebeğimde önden gidiyor 35 +1 2500gr erken doğurursam küveze girer mi sizce 🐣
Efnan3443 Alyahnm Normalde 2500 altı olan bebekler kuveze girer diye biliyorum senin bebeğin kilosu iyi girmez bence
Cana_ Alyahnm yok cnm kiloyla alakası 3500kg doğup girende var 2kg doğup girmeyende alakası yok tamamen bebeğin gelişimiyle alakalı ciğerlerinin gelişmesi rahatça kendi başına nefes almasıyla alakalı
Deletedmom_112 Alyahnm bende öyle sanıyordum alakası yokmuş geçen postlarda 4kg doğan bi çocuğun küveze girdiğini okudum şok oldum yanındaki de 2.5 kg olan eve çıkmış.
FatSon9993 Cana_ öyle yapmaya çalışıyorum bakalım burda ha dedin mi hastaneye de gidemiyorsun deli oluyorum
Alyahnm Cana_ benim de bakış açım bu şekilde bi örnek gördüm ciğer geliştirici yapılmış 35+3te doğmus 2600gr ve girmemiş tamamen bebekle alakalı bir durum gibi
Cana_ Alyahnm bn kendimden biliyorum ilk kızım 34. Haftada doğdu 2.250 gr ve girmedi küveze 2. Kızımda 36. Haftada doğdu oda girmedi
FatSon9993 Cana_ evet oradakilerde birşey bulmak için yer arıyor hayırlısı ile bir doğum yapsak derdi tasayı atlatsak
063806 Ayaklarım fena şişti benim ya sizinde öyle mi ,son 4 gün cumartesi inşallah doğum olacak ama çok yorgunum bir an evvel vakit gelsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
Efnan3443 Kızlar midem çok kötü yanıyor öldüm resmen ne yapabilirim midem için süt içtim elma falan yedim ama yaramadı
FatSon9993 Efnan3443 ben yoğurt yiyorum biraz olsun rahatlıyor bende bulantı da yapıyor dünden beri benimki de yaş gibi sanki taş var naneli birsey ye bakalım oda fayda ediyor biraz