Deletedmom_112 Efnan3443 anladım canm belki 2 gün orda kalınca daha iyi toparlar sıkma canını bebişte etkilenmesin hem doktor takibinde olursun inşallah güzel haberler alıp çıkarsınız hemen
Efnan3443 Deletedmom_112 İşte anlayamıyorum ki bende bı şöyle bı böyle ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
Mervs Kızlar yarın kontrolümüz var 36+5 oluyoruz geçen hafta kontrolde 1 hafta gerileme görüldü ve haftaya hazırlıklı gel dedi bakalım yarın dogum yapacakmıyım😍 küveze girermi acaba ? Doktora sorduk belli olmaz dedi girede bilir girmeyedebilir dedi
Efnan3443 Deletedmom_112 Dedim cnm benim kendi doktorum 2045 gr dedi 34 haftada salı günü gittim 35+2 2600 Gr dedi riskli gebelik doktorum 34 haftada 1800 dedi pazartesi günü bugünde bana 2160 gr olmuş dedi kendi doktorum hep oda değiştirdiği için cihazda sorun var diyor riskli gebelik doktorum benim cihazlar doğru ölçüyor doktoruna gitmene gerek yok diyor
Efnan3443 Mervs Anlayabilsem keşke ben bile anlamıyorum valla soruyorum doğru düzgün cvp ta veren yok
Mervs Efnan3443 devlete gidiyordun sanırım demi bide üniversite hastanesine gitsen çünkü genelde üniversite hastaneleri araştırma hastanesi oluyor ya orda neyse o çıkar yani
Cana_ Efnan3443 kendi eski hastanemdeyim kızım rahatsız onu yatırdık buraya gelmişken detaylı ultrason yapılan yere girdim resim verememişti bize daha önce baktı verdi işte daha önceki doktorum yurtdışına gitmiş yerine başka doktor gelmiş yarın tanışıcaz bi bakalım
Efnan3443 Deletedmom_112 İyim sağol kuzum bu gece burdayım bakalım hareketleri duzelirse yarın cıkarım belki
FatSon9993 Cana_ senin kız nasıl oldu sende hastanedesin biran önce rabbim şifa versin canım inş önemli bir şey yoktur