Efnan3443 Deletedmom_112 Artık kendini topluyor bide bu haftalar tam kanala girme haftalarında ya ondan mış
FatSon9993 Efnan3443 sıkma canını artık yavaş yavaş bebişte kendini doğuma hazırlıyor o yerleşiyor ondan sen iyisen bebiş iyise sıkıntıya girme
Efnan3443 FatSon9993 Yok sıkıntıya yapmıyorum sadece ben hergun hastanedeydim başka kimse benim gibi gidip gelmiyor hastaneye çok zorlanıyorum
Deletedmom_112 Eslem2112 yeni miydi peki cihaz bende omron kullanıyorum o kadar da para verdim ucuz bileyde değil omron
Efnan3443 Cana_ Cnm ne yapıyorsun nasılsın sezeryandan sonra korse takılıyormu hangi tarz korse olması lazım
Lebis35 Deletedmom_112 ben iç zıbın ve giyeceği takımı koydum bir müslin ve bir kundak koydum hemşireye başka birşey verilir mi ?
Lebis35 Efnan3443 aynen çıkacakmış hissi oluyor canım az kaldı dayanalım sona geldik sayılır inşallah 🙏😊
FatSon9993 Kızlar bebek hareket ettikçe altıma kaçıracak gibi hissediyorum başkı oluyor sizde de var mı bu hiss
Deletedmom_112 FatSon9993 ben bikaç gündür çok tuhafım ağrı baskı kasılma sertleşme ayırtta edemiyorum hiç bişeyi seninki hayli hayli normal doğumuna az kaldı çünkü baskı olması gayet normal bence
Efnan3443 FatSon9993 Bendede var artık aşağıda oldukları için baya baskı oluyor gece yatarken altıma kacırma hissi çok rahatsız ediyor hep uykumu bölüyor