Efnan3443 063806 Üzülme banada dediklerinde sanki dünyam yıkılmış gibi oldu ama sonra kendimi topladım sağlıklı doğsun kilosunu sonra alır inşallah
Nrsn2024 Şafak 17💙👶🏻 Bugün bni sağlık ocağından aradılar bebek doğduktan 2 gün snra bize getireceksiniz dediler..topuk kanı alicaz kontrollerini yapicaz dediler..bnde şaşırdım topuk kanını bebek doğunca hastanede almıyorlar mi? Bilgisi olan var mı?
Annecibebe Nrsn2024 banada öyle dediler dün demekki sağlık ocağında alınıyor .benim ki sağlık ocağı bile değil aile sağlığı merkezi
Elfckmn Nrsn2024 hastane lde alıyorlar sonra sağlık ocağı da alıyor farklı hastalıklara bakılıyor sanırım
Nrsn2024 Efnan3443 Topuk kanı neden alınıyor hala tam anlamadım bn..belki takip içindir ama sırf takip içinde ne gerek var diyorum
Demetrana Kızlar hastanedeyim doğum başlamış serumla sancıları kesmeye çalışıyorlar eğer kesilmezse bu gece doğuma alınacağım dua edin bana
Efnan3443 Demetrana Ayy gerçekten mi 😥 Allah yardımcın olsun cnm dualarım seninle inşallah Allah yardımcın olur şuan ben bile heycanlandım duygusallaştım
Deletedmom_112 Demetrana ay ciddi misin ne oldu bi anda gündüz konuşmuştuk senle iyiydin biley mi oldu bi anda
Mervs Nrsn2024 topuk kanı çok önemli genelde bebekte görülecek hastalıklar o alınan kanla teşhis ediliyor. Hatta şöle arkadaşım bebeği topuk kanı alındı erken dogdugu için küvezde kalmıştı sonuç riskli demişler üniversite hastanesine yönlendirdiler bu 3. Kan veriş olacak riskli çıktıkca kan alımını tekrarlıyolar
Nrsn2024 Mervs ay bilmiyordum bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. ama sağlık ocağında alınan kan yine laboratuvar için hastaneye gönderilecek anladığım kadarıyla doktorlada bu konuyu konusucam 2 Kan alimida hastanede olması daha iyi o zaman🌸tüm bebisler sağlıklı olsun inşallah
Mervs Nrsn2024 bende bilmiyordum arkadaşım yeni dogum yaptı ondan ögrendim bende 😊 amiiiin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻