Selam😊 bizde 33+3 haftalıgız, detwylı ultrason zamanı perinatoloji doktoroum bebişte safra kesesi göremedi. Amniosentez yaptı bir kaç hastalık süphesi işin, cok şüküt temiz cıktı. Ama bei 3 haftada bir görmek istedi. En son kendi doktoruma gittigimde her seyin normal oldugunu söylemişti, perintalojiye gittim ve bana bebegin karın cevresi 10 gün geri gelişim geriliği acısından takip lazım dedi. Resmen moralim bozuldu, beni tıp fakültesinde anabilimdalı baskanından tandevu aldı kendisi, gittik ve percentil cizelgesi varmış belli bir aınırın altındaysa gelisiö geriliği diyebiliri dedi. Kendi doktorum da kendini psikolojik olarak yıpratma, 1 haftalık bir karın cevrsi geri gözükmesi var bu da anne babanın doğum kilosuna genetik olarak bağlı olabilir dedi, ki ben de 2800 doğmuştum. Doktorum rahatlattı😊 sizlere tavsiyem kendinizi doktorların söylemiyle yıpratmayın ben bir kaç kez bu hatayı yaptım, üzüldüm. Her gebeye illaki bir seyler söylüyorlar ama cok sükür ki sağlıklı bebişler doğuyor. Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin♥️