Deletedmom_112 Aynen öyle canım annem hep sakınan göze çöp batar derdi büyük kızıma hamileliğim yüksek riskli geçti doğdu korkudan kucağıma bile almıyordum iş güç hiçbir şey yapmıyordum sürekli yanında oturup onu izliyordum sürekli hasta oluyordu her ay düzenli sağlık ve gelişim kontrolünü yaptırıyordum onunla ilgileniyor oyunlar oynuyordum ta ki 2. Kızım doğana kadar hatta doğumdan 2 hafta önce 40 derece ateşle geziyordu sanki ben sakındıkça daha fazla hasta oluyordu çaresiz kalmıştım2 numara bir doğdu bensiz durmuyor sürekli kucağımda bu sefer büyük kızımla ister istemez ilgilenemiyordum hatta ben yemek ve iş yaparken ona kardeşine bakmasını söylüyordum o kadar iyi bir abla oldu ki anlatamam ve iki sene boyunca grip bile olmadı en ufak bir hastalık geçirmedi o zaman anladım ne kadar üstüne düşersen o kadar başına iş geliyormuş sülale benimle dalga geçiyordu tabi ki boş bırak demiyorum hatta kucağından indirme sen ne kadar rahat davranırsan çocuk kendini o kadar güvende hissediyor ama sen korkak olursan o da bunu hissediyor ve sürekli ağlıyor o yüzden bebekler babada daha kolay uyuyor anne sürekli stresli olduğundan bebeğe de geçiriyor ama baba daha sakin stressiz o yüzden babada çok kolay uyuyor ☺️