FatSon9993 Efnan3443 amin kuzum darısı sana iyi haberlerini bekliyorum vallahi dualarım burdaki anne olacaklara güzel haberler alsınlar 🤲🏻🤲🏻
Efnan3443 FatSon9993 Amin inşallah cnm hepimizin sağlıkla ilerleyip dogması benimde baş aşağı olmuş dedi
Efnan3443 Kızlar dün stresten bakamadım daha yeni aklıma geldi bebiş doğdu butonu gelmiş bize çok heycanlı ❤️❤️
FatSon9993 Efnan3443 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artik yavaş yavaş kendini hazırlan doğuma 🤲🏻🫶
Efnan3443 FatSon9993 Amin kuzum hepimizin inşallah benim sadece çantaya koymam gereken şeyler kaldı o kadar oda bitince dogmasını beklicem minik kuşumun
Efnan3443 Deletedmom_112 Çok güzel bir duygu gerçekten sanki doğmuş gibi hissettim bı anda etrafıma baktım gözüm bebek aradı ☺️🤭
FatSon9993 Efnan3443 ay ne güzel erkenden yapmışsın iyi de olmuş senin adına vallahi ben şuna okadar üşeniyorum ki anlatamam ne çanta hazırladım ne kıyafetleri ütüledim çok derdim var çok 🥹🥹haftaya başlarım bende Allah nasip ederse
Efnan3443 FatSon9993 İyiki erken başladım cnm doktora gitikten sonra iyiki herşey hazır dedim çünkü o stresle dahada çökerdim sende bitirirsin git gide dahada ağırlaşıyorsun o yüzden yapki ağırlık çökmeden
FatSon9993 Efnan3443 haftaya bitmiş olur benimkilerde burda hastane çantasına çok birşey gerek yok allahtan
Nurouz Kızlar bugün 36 haftalık oldukta ara ara karnim curuyormus gibi bir acı oluşuyor bu normal mi sizce ilk gebeliğim tecrübe sıfır bu aralar sık ishal olur oldum ve artık karnimda çok sert
Demetrana Nurouz Normal herhalde canım çünkü sürekli ağrılar kramplar giriyor bebeğin hareketlerinde azalma yoksa hiç sıkıntı yapma için rahat etmiyorsa da bir dra git bence
Blackkcat Nurouz normal canım ama sertleşmeleri takip et düzene ve aynı sıklığa girerse dr söyle,isal olayları ara ara bende de oluyor stresten hormondan falan heralde
Seval88 Nurouz ben de de aynı durum var göğsümün alt kısmında karnımda içten acıma çürük gibi bi ağrı var neden bilmiyorum ama canımı çok acıtıyor