Deletedmom_112 Cana_ bende kararmada yok büyüme de yok nasıl oluyor bu süt gelme olayı biley yapmam lazım mı
Cana_ Deletedmom_112 sen bişey yapmican canım kendi üretiyor zaten ama büyüyor ve kararıyor yani göğüs
Deletedmom_112 serifeaslan01 ayy alakası varmıki inşallah yeter sütümüz ya minicikler hiç bi.üst beden sütyene falan geçmedim
Deletedmom_112 serifeaslan01 inşallah öyledir ya fındık kadarlar inşallah küçük ama işlevi büyük olur göğüscüklerimizin 😅😅😅
Alyahnm Demetrana Gerçekten zor olacak gibi duruyor Rabbim bir kolaylık verir inşallah her sey onların geleceği için ❤️
serifeaslan01 Deletedmom_112 ahahsa😂 ne güzel dedin vala öyle diyorlar küçük göğüslerin daha çok süt verdiği de konuşuluyor umarım öyle olur tanıdık bir diyetisyen sadece su içerek bile süt cogalacagini soylerdi
Instauser Deletedmom_112 benim ablamında küçücüktü 2 çocuğunu da 2 sene emzirdi. Artık çocukları büyüdü yine memeleri küçücük. Pek boyutla alakalı değil sanırım ☺️
Tugbasuu serifeaslan01 bende hiç ağrı falan yok ya sancı falan da çıkmadı ama son birkaç gündür ishal var doğum emaresi mi anlamadım
serifeaslan01 Tugbasuu ay vala kötüyüm ben eğilip kalkamıyorum kesinlikle belim ağrıyor yavaş yürüyorum
Deletedmom_112 Efnan3443 hiçbirşey canım ilk ay doktorlar bişey önermiyor sonra da çocuk doktoru bişey önerir heralde
Demetrana Deletedmom_112 Benimde öyle kuzum ama doğumdan sonra kocaman oluyor süt dolunca ama emzirmezsen tekrar küçülüyor inşallah bebişlerimiz güzel tutarda emzirebiliriz 4. Çocuğuna hamile biri olarak söylüyorum bebek memeyi güzel tutarsa yara falan olmuyor ama güzel tutamazsa hem yara oluyor hem de süt göğüste kalıyor çok acılı bir şey kahverengi kısmı tam tutması lazım Ben sadece 3 numarayı emzirebildim o da kızım çok güzel tuttu 26 ay emzirdim hiç yara da olmadı
FatSon9993 Bugün bebişe gene birseyler aldım birinin beni durdurması lazım 😅😅eşim diyor benim kıyafetlerimden daha çok kıyafeti var dedim ama artık almamayı düşünüyorum küçük gelir hemen büyür olmaz giydiremem üzülürüm diye korkuyorum 😒
Efnan3443 FatSon9993 Bence çok alma gerçekten çabuk büyorlar bı iki kere giydirir kaldırırsın ama büyüdükçe alırsan daha güzel olur bende öyle yapmaya çalışıyorum ve tüm annelerde bunu diyor fazla kıyafet almamaıza gerek yok
Deletedmom_112 FatSon9993 bende aynı senin gibiyim hala gördükçe alıyorum eminim giyemeyecek ama ben heves ediyorum ilk gebeliğim çünkü. Olmadı her gün çeşit çeşit giydirirm kahvaltı vaktine başka kombin akşam yemeğine başka kombin :)) bide sürekli yıkama derdi olmaz su parasıda az bişey değil valla zaten 😅 İkinci olursa oda giyer artık :)))
Demetrana Deletedmom_112 Hemşire gelip sana nasıl yapman gerektiğini gösterecek canım endişelenme benim büyükler emmedi tutmayı beceremediler ama küçük kızım çok güçlü tuttu ve bunu hemşire gelmeden ben yaptım hatta benim sol göğsümün ucu yoktu onu bile çıkardı kesinlikle bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum ben
Yaseminn2345 Kızlar emzirme sütyeni gerekli mi sizce? Ben de 33 haftalığım. Beklenen tarih Nisan başı ama belki Mart sonu olur benim de
Deletedmom_112 Yaseminn2345 gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum ama ben aldım hoşuma gitti dışarı çıktığımda çok işime yarayacağını düşünüyorum. Özellikle emzirme sütyeni çok daha iyi. Sporcu sütyeni tarzıda var önden çıtçıtlı oda ev için aşırı iyi bence
Demetrana Yaseminn2345 Ben gerekli olduğunu düşünüyorum emzirirken büyük kolaylık oluyor üstten sadece tekini açıyorsun ağırlığında olmuyor özellikle dışarda çok işe yarıyor azıcık açıyorsun tabi emzirme örtüsüyle emzirdim ben dışarda