nunusmom Efnan3443 ilk kızım ekim bebeğiydi kış bebişi yani 😂 uzun kol 5 tane kısakol da bi 5 tane almıştım ayrıyeten hastane çıkışları ve bazı takımların içinden de kısa kol zıbın çıkmıştı bu bebişte de onları kullanacağım 😇 yepyeni duruyorlar
serifeaslan01 Deletedmom_112 aynen bir üründe birkaç etiket oluyor bebeği rahatsız etmesin diye kesiyoz ama bitmiyoda😂😂
serifeaslan01 Deletedmom_112 pişik kremi almadım ya hangisini alsam sudocrem diyen var bilemedim simdi
Efnan3443 serifeaslan01 İyiki söyledin bende onu unutmuşum kesinlikle sudokrem ablada çocuklarında kulanmıştı aşırı güzel valla
Deletedmom_112 serifeaslan01 sen bilirsin ama sudocrem aşırı kimyasal. Ben incia aldım mustela ve bebanthol de güzel ama içeriklerinden emin olamadığım için onları da almadım.
serifeaslan01 Deletedmom_112 bilmiyorum ya çoğundan memnun kalmiyorlar ben eniysi hametan mi kullansam😂
Seval88 Instauser ilk oğlum bol saçlı doğdu esmer oldu Kızım az saçlı kumral oldu Bakalım bu oğlum nail olucak
Deletedmom_112 serifeaslan01 ben aldım ama çantada bi tane olsun diye yoksa kendi çocuk doktoru ne derse onu kullanacağım. Hametan al bence de sudocrem kısırlık falan yapıyomuş hametan en azından doktorların verdiği bişey
serifeaslan01 Deletedmom_112 aynen olmadı öyle yaparım dün gece çok sırtım ağrıyordu sizde durum nedir
Deletedmom_112 serifeaslan01 benimde çok ağrıyor bacaklarımda ayakta ağrıyor ayakta durunca sanki ton taşımış gibiyim bide asla uyanamıyorum hep uyku modundayım
Tugbasuu serifeaslan01 bende hiç ağrı falan yok ya sancı falan da çıkmadı ama son birkaç gündür ishal var doğum emaresi mi anlamadım
serifeaslan01 Deletedmom_112 al benden de o kadar belim çok ağrıyor geçmedi kasıklarım ayaklarım karnimda ara sıra agriyo
Alyahnm Benim de 37 günüm kaldı ama sezeryana 🤭 biraz yürüyünce sağ bacağıma belden ağrı vuruyor siyatikten olabilirmiş ama kesin değil ne yapacağım bilemiyorum okula gitmem gerekiyor bir yamdan öğrenciyim haftaya başlıyor okul bakalım nasıl gideceğim 🙈
Demetrana Alyahnm Benimde sezaryene 29 günüm kaldı 2 ileri 2 geri oynayabilir günü yarın 34 dolduruyorum ALLAH nasip ederse inşallah doğum başladı butonu gelecek çok heyecanlıyım hepimizde vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🤲 ALLAH yardımcın olsun inşallah çok zor hem okuyup hem ana olmak ben kızlarımı okula çok zor götürüyorum