Cana_ Efnan3443 nasıl yatabiliyorsun karın üstüne bn asla yatamam sol yada sağ tarafıma yatıyorum bn bacak arasına yastık koyup
Deletedmom_112 Cana_ öyle yapıyorum öyle yatarken bile bazen uyku sersemi çok deli yatıp delice döndüğüm oluyor korkudan ödüm kopuyor
FatSon9993 Efnan3443 ben hamile olduğumu öğrendim yüz üstü yatan ben artık sol tarafıma yatıyorum arada sırt üstü yatıyorum ama belim ağrıyor o zaman
asya2425 Kızlar fetal dna sonucum çıktı bebeğim sağlıklı ve kızım olucak benim oğlum vardı şimdi de kızım
Blackkcat asya2425 henüz netlik yok canım erken dedi bunları konuşmak için,uygulama 26diyor ama brnim erken yumurtlamaymış e bir de sezaryen martın ortaları olur inşallh
nb- Kızlar ya arada bi çarpıntı yaşayan var mı ? Benim böyle 2 3 günde bir 3 4 dk süren çarpıntım oluyo ama gün içinde 2 kez falan. Gebelikte normal yazıyo ama kontrolüme de 1 haftadan fazla var öne almalı mıyım ?
Deletedmom_112 nb- heyecanlandığınız, stres yaptığınız, yorulduğunuz bi an da olduyordur korkulcak bişey olduğunu düşünmüyorum
Ervaa35 Seymanurrr06 2. Gebelik bir oğlum var 3 bucuk yasında suan 15+2 haftalığım doktorum kız dedi😍