Efnan3443 Cana_ Benim idare eder valla temizlik yaptım heryerim ağrıyor agrıdan kıbıldayamıyorum bile çok yordu beni temizlik ama şükürler olsun biti kurtuldum
Deletedmom_112 Efnan3443 iyi canım tam gaz devam sen nasılsın ne yapıyorsun ? Yok kız nereye bitsin anca aldığım paketleri açtım daha çocuk odası çok karışmış aldımı atmıştım öyle
Efnan3443 Cana_ Valla bitsin diye iki günde üstünde durdum bitirdim ama ağrılar üstüme çöktü bu sefer şuan dinlenme deyim sonra Çantayı hazırlarım bitiyor sonra doğuma kadar otururum
Efnan3443 Deletedmom_112 İyi cnm bitirmeye bak valla bu haftalar bizi çok zorlıcak gibi ben evi bitirdim bitek bu kaç eksik ve çanta kaldı
Deletedmom_112 Efnan3443 ay eksik bitmyiorki insanın akılna sonradan biley geliyor hep bide eski enerjim yok hiç kalkasım gelmiyor
Demetrana FatSon9993 Günaydın canım 33+3 ara ara sancılar vuruyor artık özellikle yürüyüş yapınca bu arada lohusa geceliğim geldi iyi ki M almışım hamile olmama rağmen büyük geldi S ile değiştirsem mi diye düşünürken küçük kızım paketi parçaladı 😅
serifeaslan01 FatSon9993 günaydın vala öylece bekliyoruz ne zaman gelicek diye hazirlikta yapmadım daha önce temizlik yapıp sonra bebeğin kıyafetlerini halletmem lazım sürekli erteliyorum 🥺34+4
Deletedmom_112 FatSon9993 Günaydın canım hazırlıklar ağırdan gidiyor stres telaşe işin içinden çıkamama hepsi var 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor öğrenebildin mi bebişin kilosunu boyunu hiç ?
Efnan3443 FatSon9993 Günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın benim hazırlıklar çanta kaldı bı kaç eksik var onları alacam o kadar bitti sayılır
Demetrana Deletedmom_112 Rana Azra İkra bu da Sina olacak inşallah canım 😍❤️💙 ALLAH nasip ederse inşallah Kuzum ya benim açlık şekerim düşmüyor en düşük 103 çıktı akşam 9’dan sonra bir şeyde yemiyorum
Deletedmom_112 Demetrana ayy isimleri çok güzelmiş maşallahhhh 🩷🩷💙 en son ne yiyorsun peki yatmadan ? Kaçta uyuyorsun bide ?