FatSon9993 Günaydın kızlar nasılsınız kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor Biz 35haftalik olduk bacak bel ağrısı mide yanması var
Efnan3443 FatSon9993 Günaydın cnm ben 32+5 haftalık oldum benim sadece karnım sertleşiyor artık korkmaya başladım erken doğum olur diye
Demetrana FatSon9993 Biz bugün 33 haftalık olduk çok şükür kıyafetlerini yıkadım yarısını dün akşam ütüledim diğer yarısını da bugün ütüleyeceğim inşallah çantayı hazırlıyorum bir taraftan da ama valiz içi organizer bulamıyorum bir türlü yaa Migros’ta varmış galiba orası da biraz uzak ancak eşim gelince gidip bakabileceğim canım
Blackkcat FatSon9993 günaydın bizde 33+5 olduk,iyi gidiyor çok şükür,tabiki yalancı kasılmalar,klasik ağrılar bunlar normal kabul ediyorum ona göre iyiyim😅hareketli aşırı işte durmadan bastırıyor karnımı bi tarafa
Blackkcat Seval88 maşallh maşallh sen çok şanslı birisin o zaman🥰benim 4.hamilelik hepsinde midemden çektim yavv
Efnan3443 Seval88 Kaçıncı seninki ilk degilmi aslında temizlik konusunda çok kararsız kalıyorum yapsam kirlenir diye yapmasam ne olur ne olmaz belki erken doğum olur diye yapmak istiyorum bilmiyorum 🤔 kafam karışık
Seval88 Blackkcat bi boğazımı tutamıyorum hepsinde güzel kilo aldım hemen gidiyor ama irade meselesi 😂
FatSon9993 Demetrana ben daha kıyafetlere hiç girmedim yandım ben ya kendimi çok bitkin hissediyorum hemen yorulacak gibi geliyor uykum var gibi ne yapacaksam maşAllah senin bitmiş
Demetrana Kızlar lohusa pijaması bun aldım nasıl fiyatta çıkmış kusura bakmayın lütfen ilk defa resim yükledim acemilik
Demetrana FatSon9993 Çok şükür canım bende dün ütü yaparken kendime çok kızdım niye bu kadar geciktirdim diye belim koptu keşke daha önce yapsaydım dedim eşim de diyor ki ben ütü yapmayı bilsem ben yaparım dedim he hee yaparsın bunda ne var sanki istesen her türlü yaparsın eşimi biliyorum 😏
Demetrana FatSon9993 Siparişi verdim canım henüz gelmedi gelince söylerim ama yorumları güzel M beden aldım 70 ve 80 kilo diyor olur diye düşünüyorum