Cana_ Kızlar bn idrar vermek için buraya yakın devlete gittim ağrım vardı acaba enfeksiyon mu var diye düzenli kasılmam ve sancım çıktı kendi doktorumda devletteki ebede araştırma hastanesine gitmemi istedi bnm gittiğim özelde yenidoğan yaşam yoğun bakımı yokmuş öğrenmiş oldum bnde 2 gün yatırırlr durdurmaya çalışırlar doğumu yada erken doğarsa küvez var orda dediker bn biraz bekleyip eve geldim çünkü o hastaneye güvenmiyorum 26. Haftada kızımda sancı olmuştu hastane doğuma alalım demişti korktum gitmedim şuan iyiyim ama
Demetrana Cana_ Aaa çok geçmiş olsun kuzum enfeksiyon değilmiymiş sancıların sebebi şu an iyiysen sıkıntı yok ama bol bol dinlen enfeksiyon varsa ilaç kullanman gerekebilir yoksa doğumu durdurmaları gerekmiyor mu sancıları kesmek için serum veriyorlar diye biliyorum ne olur ne olmaz diye de ciğer geliştirici iğne yapıyorlar ya ALLAH’ım hayırlısıyla sağlıkla bir Mart ayına girseydik ondan sonra zaten 36’yı 35’i geçiyorlar RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲💙😔
Deletedmom_112 Cana_ canım çok geçmiş olsun dediğin gibi devlet hastaneleri biraz denek gibi kullanmaya çalışır sakin ol ve ağrını takip etmeye çalış kendi doktorunla irtibata geç uzan ve dinlen kalkma ağrın artarsa yinede takipli olduğun yere git hatta içşn rahat etmezse yarın bi kontrolede git
Blackkcat Cana_ şimdi nasılsın bi ilaç vermediler mi peki,sen yine kendini takipte ol düzenli oluyor mu olanlar duruma göre tekrar git hastaneye aman kuzu
Demetrana Deletedmom_112 Ama kuzum ben hiç kilo almamışım bu diyetin işe yaradığını göstermiyor mu birde suyum 2 hafta önce polihidramiyoz’muş (yani 80.00 mm üzerindeymiş) şimdi 77.68 mm’e düşmüş yani aslında suyum azalmaya başlamış
Deletedmom_112 Demetrana yok canım kendisi kilo alıp bebişin haftası normal seyredenlerde var o şekilde anlaşılmıyor. Suyunun azalması iyi bişey ama bide kendi doktoruna gözük bakalım bi o ne diyecek en iyi o bilir belki bu doktorun abarttığı kadar bişey yoktur
Demetrana Cana_ Aynen kuzum ama işte daha ne yapacağım bilmiyorum şimdi 2 hafta öncesiyle karşılaştırdım suyunu aslında azalmış 2 hafta öncesine kadar buna da devletteki druma gidince emin olacağım azalmış mı diye 80’in üzeriymiş 77.68 mm’e düşmüş
Demetrana Deletedmom_112 Her yeri farklı bir hafta kuzum ya başı 3 hafta önde boy 5 gün önde Ac 35 hafta
Demetrana Deletedmom_112 İnşallah canım ya ama adam çok iyi ilgilendi ultrasonu bile uzun sürdü en ince ayrıntısına kadar baktı hatta tekrar tekrar baktı eski ultrasonumla karşılaştırdı bana ilaç verilecek kadar yüksek değil şekerin dedi yine de 3 gün takip dedi salı günü söyleyecek ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası tabi devletteki drum en son baktığı için bir sonrakinde asıl durumu o söyleyecek
Cana_ Demetrana enfeksiyon değilmiş erken doğum dediler araştırma hastanesine gönderdiler bnm sancım geçti eve geldim gitmedim
Cana_ Deletedmom_112 çağırmadı bile doktorum erken doğum olabilir dedi araştırmaya hönderdi o hastanede küvez yokmuş
Deletedmom_112 Demetrana tabi hastaneden hastaneye ölçümde fark eder kendi takipli olduğun ile anlarsın. Açlık ve toklukların kaç çıkıyor ?
Blackkcat Cana_ bugün kontrolümüz vardı bizim,33+3 günlüğüz,kanalda demişti bi dr başka dr gittim kanala yakın ama tam içinde değil dedi normal gördü sadece baskı var dedi,nst istedi,iyi çıktı bi daha 3hafta sonra gibi çağırdı
Cana_ Blackkcat bn idrar için gitmiştim sancıymış meğer ama sonra eve geldim sağlık ocağına benziyor zaten buranın hastanesi kensi doktorumun olduğu hastanedede küvez yokmuş araştırmaya gönderdiler sancım geçti die gitmedim